Altid innovation

En grill er mere end et redskab til madlavning. En grill bringer folk sammen. Det opfylder vores behov for at hygge os med madlavning udenfor med familie og venner.

Innovation fra første dag

Den første grill vi solgte var ikke bare VORES første grill, det var DEN første grill. I 1948, lancerer Char-Broil den første kul grill på markedet. Siden da har vi introduceret innovationer, der nu er standard blandt moderne grill. Med produkter som det unikke TRU®-Infrarød ™ Cooking System, fortsætter udviklingen i dag. Så mens vi ikke kan tage æren for din madlavning på en grill, arbejder vi på konstant på at forbedre grillen - for at gøre din udendørs madlavning oplevelse perfekt. Med vores erfaring og innovation har vi gjort din madlavning på grill nemmere, bedre og sjovere. Som et resultat af dette, kan vores succes ses rundt om i haver og på terrasser i Amerika og Europa. Vores mål er fortsat at forbedre den udendørs madlavnings oplevelse for alle overalt.

Den originale kuglegrill

I 1948 præsenterede vi Amerika for den første trækulsgrill. Udendørs madlavning var uhørt dengang, men pga. mere fritid blev det hurtigt vendt til at udendørs madlavning blev en tradition. Fra det øjeblik og fremad, fortsatte Char-Broil med at sætte nye standarder med endnu flere innovationer, herunder bærbare grill, elektriske grill og gasgrill med elektrisk tænding.

Endnu bedre præstationer

Vi kan ikke sige det nok: At præstere betyder alt. Uanset om du ikke griller ofte eller du tænder dine brændere hver dag, skal grillen lave mad endnu bedre, end du forventer det. Det er grunden til, at præstation driver hver funktion, enhver innovation, på hvert nyt produkt, vi indfører. Fordi, hvis du vil invitere familie eller venner, vil vi sikre, at din grill leverer en grill oplevelse, som vil blive værdsat.

Grillet til perfektion uden problemer

Vi introducerede grillen Big Easy med et formål: at levere de resultater, du ville forvente fra en Char-Broil grill. Alle nyheder, vi introducerer, er drevet af enhver innovation, vi skaber. Selv med succesen fra Big Easy, arbejder vi konstant på at udvikle endnu større nyheder.

Et bedre grillsystem

Næsten 60 år efter indførelsen af ​​den første kul grill, har vi skabt en anden nyskabelse som er revolutionerende: Char-Broil`s unikke TRU®-Infrarød ™ grill system. Det leverer en jævn varmefordeling, saftigere mad, højere temperaturer og ingen pludselige opflamninger med virkelig gode resultater. TRU®-Infrarød ™ er Char-Broils seneste innovation, men absolut ikke den sidste.

Oplev mere ... (Et bedre måltid)

Ikke to grillkokke er ens

Nybegynder eller erfaren grillkok? Gas eller kul? Ikke to grillkokke er ens - og det samme gælder for grillen. Uanset hvem du er, eller hvordan du laver mad, er der en Char-Broil der passer til dit behov. Char-Broil er den bedste løsning for alle, der vil have den perfekte grilloplevelse.

Char-Broil fortsætter

Char-Broil har produceret grill i årtier. På en eller anden måde, føles det som Char-Broil stadig kun lige er begyndt. Måske er det, fordi vi ved, at ved at gøre vores produkter bedre bliver din grilloplevelse også bedre. Og så længe det er sandt, er det motivationen, til at vi er nødt til at fortsætte, forny og forbedre det, vi gør.