The Berlin Steak Sandwich

The Berlin Steak Sandwich

5 min.
20 min.
2

slices of flank steak in pita bread with Jack Daniel’s Honey BBQ Sauce and wild garlic chimichurri

Ingredients

  • 1,8 kg en hel flank, alternativt en hel bavette af førsteklasses amerikansk ’primebeef’
  • 2 hele pitabrød med en diameter på ca. 25 cm
  • Eggerts BBQ-sauce smagt til med 2cl Jack Daniel’s Honey

TIL CHIMICHURRIEN

  • 150 g ramsløg
  • 60 g forårsløg
  • 40 g bredbladet persille
  • 2 limefrugter
  • 2 små chilier
  • salt
  • peber
  • olivenolie

Ingredient Tips

HOT TIP
Grillen skal forvarmes på højeste indstilling. Det er nemt at finde ud af, hvornår den er klar: Hold hånden hen over grillen. Hvis varmen er uudholdelig efter ca. 2 sekunder, er den perfekt til steaken.

Directions

Step 1 af 3
1
Det hele stykke kød grilles, til det er medium stegt (til en kernetemperatur på ca. 53 grader) eller efter smag. Lad derefter kødet hvile og skær det i tynde skiver.
2
Alle ingredienser til chimichurrien hakkes groft og røres sammen.
3
Pizzabrødet grilles kortvarigt på begge sider, hvorefter det halveres, åbnes og fyldes med BBQ-sauce, kød og Chimichurry - i den førnævnte rækkefølge.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions