The Glory Full Breakfast

The Glory Full Breakfast

10 min.
30 min.
40 min.
2

halved avocado with baked egg, gilled croutons and tomato-feta cheese,bacon in Tabasco Chipotle Sauce and maple syrup

Ingredients

  • 2 hele avocado, ikke helt modne
  • 4 økologiske æg
  • 1 lyst brød, f.eks. Ciabatta eller Baguette
  • 2 tomater
  • 200 g hyrdeost
  • salt
  • peber
  • olivenolie
  • 4 tykke skiver bacon fra slagteren

TIL MARINADEN

  • 2 spsk. ahornsirup
  • 2 tsk. Tabasco-chipotle

Ingredient Tips

HOT TIP
Hvis en avocado ikke spises, skal du blot pakke den ind i en dåse med et stykke løg. Så hun vil ikke være brun.

Directions

Step 1 af 6
1
Marinér baconen med ahornsirup og tabasco, og lad det trække i mindst 30 minutter.
2
Halvér avocadoerne, fjern kernen, og tag frugtkødet ud på en sådan måde, at halvdelene forbliver hele. Slå nu et æg ud i hver avocadodel.De fyldte halvdele bages for indirekte varme ved ca. 160 g, hvorefter de hviler i ca. 30 minutter.
3
Sideløbende hermed hakker du tomater i små stykker til salsaen, smuldrer den hvide ost, blander det hele sammen og smager til med salt, peber og olivenoli
4
Grill baconen, så den bliver sprød.
5
Skær brødet i relativt tynde, lange skiver og grill dem ligeledes sprøde.
6
Når ægget har ”sat sig” i avocadoerne, lægger du tomat-oste-salsa henover og hælder lidt olivenolie på. Du kan nu servere retten med bacon og croutoner.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions