The Hung Cheese

The Hung Cheese

10 min.
25 min.
2-4

Bøffelmozzarella med tørrede tomater, appelsin og fennikel.

Ingredients

  • træflis
  • 4 bøffelmozzarella-fletninger (hver à ca. 100 g)
  • hampebånd
  • 80 g tørrede tomater
  • lunkent vand
  • 2 appelsiner
  • 2 fennikelknolde med top
  • olivenolie
  • salt
  • sort peber

Ingredient Tips

hot tip
Aromaflis højner smagen på al grillmad. Og giver man sig først i kast med det, skal man nok få sig en overraskelse, der berører sanserne.

Directions

Step 1 af 5
1
Bind mozzarella-fletningerne sammen med hampebånd og hæng dem op i rygeovnen. Ryges ved 130 grader i ca. 15 minutter.
2
Imens skærer du appelsinerne i fileter, idet du opfanger saften (ved at skære appelsinen ind over en skål).
3
Fjern den grønne top på fenniklen, og stil den til side. Fenniklen skæres i tynde skiver og lægges ned i appelsinsaften. Smages til med olivenolie, salt og peber. Saften kan eventuelt sødes, hvis den bliver for sur.
4
Skær de tørrede tomater i små tern, og læg dem ned i saften. Lad det hele trække i ca. 30 minutter.
5
Tag hampebåndet af den varmrøgede bøffelmozzarella og løsn fletningerne med to gafler på en tallerken. Læg efterfølgende salaten af fennikel, appelsin og tørrede tomater oven på. Anret lidt af den grønne top fra fenniklen ved siden af på en dekorativ måde, krydr med lidt ekstra sort peber - så er der serveret.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions