The Lucky Leek

The Lucky Leek

10 min.
40 min.
2-4

Brændt porre, grillet papaya ’Kimchi-Style’.

Ingredients

  • 6 hele porrer
  • 1 stor moden papaya
  • 1 lille stærk chili
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille knold ingefær
  • 2 limefrugter
  • havsalt
  • sukker
  • Fleur de sel (salt)
  • 20 ml jomfruolivenolie

Ingredient Tips

HOT TIP
Vores TRU-Infrared grillsystem revolutionerer grillverdenen. Her fortæller vi dig hvordan: • Hurtig og sikker tilberedning • Jævn varmefordeling • Ingen stikflammer • Langsom simren eller stegning ved høj varme

Directions

Step 1 af 4
1
Skær de grønne blade af porren, men ikke for meget, og læg dem i deres fulde længde på grillen. Porrerne grilles kraftigt på alle sider, indtil de er helt forkullede uden på.
2
Samtidigt skræller du papayaen, halverer den på langs og fjerner kernehuset. De halverede dele skæres i skiver à ca. 1,5 cm tykkelse, som brunes på grillen for høj varme. Du lader skiverne køle af efterfølgende og skærer dem derefter i små stykker.
3
Hvidløgene brunes og tilberedes derefter ved indirekte varme. Ingefær og chili knuses i en morter og forarbejdes til en pasta, som tilsættes papayaen. Det hele tilsættes salt og sukker og skal stå og trække i mindst 30 minutter. Herefter presser du limefrugterne, og tilsætter saften.
4
Befri porrerne fra deres forkullede skind og krydr dem med salt. Anrettes til sidst med Papaya-Kimchi.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions