The Wild Wild West

The Wild Wild West

10 min.
45 min.
2

grilled bacon in Jack Daniel’s Tennessee Honey Whiskey, lemons, maple syrupBBQ beans and corn made in a Dutch oven

Ingredients

  • 2 hele majskolber
  • 400 g røde bønner (Kidney)
  • 1 kg tomater (fra dåse)
  • 4 store hvidløgsfed
  • 200 g bløde løg

TIL BACONEN

  • 500 g bacon fra slagteren, min. 0,5 cm tykke skiver
  • 80 ml ahornsirup
  • 80 ml Jack Daniel’s Honey
  • Havsalt
  • Sort peber
  • 1 citron

Ingredient Tips

GAS2COAL - HOT TIP
På mindre end 60 sekunder kan den omdannes fra gasgrill til trækulsgrill - uden brug af værktøj.

Directions

Step 1 af 5
1
De hele majs gnides med lidt olie (f.eks. solsikke- eller rapsolie) og grilles. Luk eventuelt låget på grillen.
2
På sidebrænderen bruner du hvidløget sammen med de snittede løg. Tilsæt dåsetomater, og krydr med honning, salt og sort peber. Lad det simre i 45 minutter for lav varme.
3
Efter ca. 30 minutter burde majsen være tilberedt. Majskernerne skrabes nu af og kommes direkte ned i gryden med den simrende tomatblanding, bønnerne tilsættes, og det hele står og simrer de næste 15 minutter. (Denne gryderet bliver mere og mere lækker for hver minut, de gaar).
4
Lav en marinade til baconen af ahornsirup, whiskey og lidt salt. Pensl baconen med marinaden og lad det trække i ca. 15 minutter.
5
Lad derefter baconen karamellisere i marinaden på en grillbakke for medium varme og, tilsæt den efterfølgende i simregryden. Sæt simregryden direkte på bordet, læg citronskiver ved - værsgo’ og spis.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions