Vi har ikke bare elsker at lave mad på grill , vi elsker at gøre det en stor udendørs madlavning oplevelse. Find ud af , hvordan vores TRU - Infrarød Cooking System vil forbedre din cookout på alle måder .

Det handler om smag

Vi mener, at det er den saftigste og mest smagfulde mad, der nogen sinde er kommet fra en grill. Når nyheden er ude i dit kvarter, at du er den stolte ejer af en Char-Broil, kan det være tid til at begynde at tage mod reservationer...

Klik HER for at lære mere om TRU-Infrared

Udtrykket "madlavning system" er ikke et begreb, som vi har opfundet. Sandheden er, videnskaben bag TRU-Infrarød ™, er inspireret af et gammelt madlavning system. Det patenterede system omdanner konvektionsvarme, som på en traditionel (konvektion) gasgrill til strålevarme. Dette forhindrer din bøf i at blive tør og skaber en jævn varmefordeling på hele grillarealet uden opflamning.

Saftigere mad

Vi ved, du vil ikke nøjes med mindre end det perfekte stykke kød. Så hvorfor ikke være lige så bevidst om, hvordan du griller det? TRU-Infrared ™ gør dit kød op 50 % saftigere end en traditionel gasgrill.

Mere gas

Glæd dig til store grilloplevelser og endnu flere af dem på samme gasflaske. Ikke nok med at TRU-Infrarød ™ gør dit kød saftigere, TRU-Infrarød ™ bruger også op til 30% mindre gas end andre moderne gasgrill. Så fortsæt med at grille, der vil være gas nok.

Se efter logoet

Kvalitets produkter på tværs af Char-Broil`s vifte af gasgrill som alle deler én eksklusiv og unik funktion, som vi kalder, TRU-Infrarød ™. Det betyder noget særligt for din grill at være stemplet med disse ord. Det betyder store grilloplevelser med lækker mad hver gang, hvilket vil blive husket af dine gæster.