AMERIKAS ÆLDSTE GRILLMÆRKE - NU OGSÅ I EUROPA

I stille og rolige Columbus i Georgia i det sydlige USA, skabte Char-Broil i 1948 en vaske-ægte revolution med konstruktionen af den første kulgrill lavet af støbejern. Vi er derfor et af de ældste og mest kendte mærker på det amerikanske BBQ-marked. Vi ved, hvad der tæller, når det drejer sig om BBQ, og derfor kan vi tilbyde den nyeste viden, stor ydeevne, og et helt og holdent flot design.

Siden vores indtræden på det europæiske marked i 2011, og med åbningen af vores europæiske afdeling i Hamborg i 2016, grilles der i Real American BBQ-stil over hele Europa med Char-Broil. Uden for Europa og USA sælger vi grill i Canada, Latinamerika og Australien.

TRU-INFRARED OG ANDRE INNOVATIONER

Med nye produkter, så som vores hybridgrill - Digital Smoker, den universelle All-Star-grill, og de fleksible tilbehørssystemer (GRILL+), går vores nyskabelser videre og videre. Vi er særligt stolte af vores patenterede TRU-Infrared™ grillsystem, som scorer med fem points overalt. Med alle vores grill, som er udstyret med denne teknologi, får du 50% saftigere grillmad, 100% mere jævn varmefordeling, op til 30% mindre gasforbrug, ingen opblussende flammer, og det er derfor slut med brændt grillmad. Og efter en lang grillaften er det hele bare nemt at få rent igen. Så er det jo lige til at grille!

 

I dag bliver vores Char Broil-grill designet og udviklet af et kerneteam i USA, samt en global support med mere end 425 års erfaring fra branchen. Vores udviklingafdeling har specialkendskab inden for maskinteknik og materialeteknologi, gasforbrænding samt plast og trykstøbningsdesign. Når vi udvikler vores grillprodukter, inddrager vores ingeniører den nyeste software for med den optimale varmeoverførsel og det ergonomisk design at gøre mennesker rundt om i verden til glødende grillfans. Dermed garanterer vi de højeste kvalitetsstandarder og den bedste forarbejdning.

     

PERFORMANCE IS KEY

Vi har forbedret måden at grille på i årtier, og kan derfor ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at præstere noget, som også er ordentligt.

Uanset, om du har tænkt dig at grille af og til, eller hver dag efter arbejde, så skal din grill gøre dit liv lettere - tro mod vores motto "Du skal bare grille!". Med produkter som vores The Big Easy - den første alt-i-en-løsning med rygeovn, stegeovn og grill i én - eller vores unikke TRU-Infrared™ grillsystem, gør vi nu mennesker over hele verden til glødende grillfans. Det gør os til ægte grillpionerer!

Vi vil gøre dig til grillfestens centrum, og vil derfor sørge for, at der er fantastiske nye sager at byde på til hver grillsæson. Af denne grund er vi hele tiden på udkig efter nye måder at gøre din grilloplevelse endnu bedre på.

     

MED GARANTERET SUCCES

Næsten 60 år efter introduktionen af den første kulgrill præsenterede vi markedet for en ny innovation, som vi er særligt stolte af - vores TRU-Infrared™ grillsystem. Med dette patenterede grillsystem sørger vi med garanti for, at din grillmad bliver en succes. Med vores grill kan du bare koncentrere dig om det væsentlige: lidt hygge med familie og venner og noget perfekt grillmad - det er hvad vi står for...

Lyder det spændende, og vil du vide mere om TRU-Infrared™?

Så er det denne vej>>

SIDE OM SIDE

Vi er ret stolte af et meget eksklusivt partnerskab: Malle og Stefan Eggert, vores 2 tyske BBQ-Brothers, som har stået ved vores side lige siden 2018. BBQ Brothers er de nytænkende hoveder bag vores opskrifter, de er Char-Bros med krop og sjæl, og så har de masser af grilltips og tricks til din uforglemmelige grillaften. Det er ikke produkterne af høj kvalitet alene, som er vigtigt for os, vi går også meget op i den rigtige tilberedning af alle de gode ingredienser som kød og grøntsager.