TRU-Infrared™: 1 Grillsystem = 5 Fordele

Den unikke succesgaranti

Hvad der er videnskab for os, bliver ren fornøjelse for dig. Bag vores patenterede TRU-Infrared™ grillsystem, er der er en idé, som er lige så gammel som tiden selv: Det unikke grillsystem omdanner den varme luft, der genereres i traditionelle gasgrill, til infrarød varme. Der opstår strålingsvarme i stedet for recirkuleret luftvarme. Denne specielle forskel i forhold til grill fra andre producenter, gør, at den direkte varmeoverførsel forhindrer din mad i at tørre ud. Varmen fordeles jævnt over hele grilloverfladen, og flammerne blusser ikke engang op. Kun med vores TRU-Infrared™ grillsystem får du grillet din mad til perfektion.

50% SAFTIGERE GRILLMAD

En almindelig grill fungerer med konvektiv varme. Det er ligesom en føntørrer - varmen overføres vha. varm luft. Grillmaden bliver hurtigt tør. TRU-Infrared™ grill danner derimod strålevarme. Der udvikles meget hurtigt meget høje temperaturer på grilloverfladen, som frigøres direkte til den mad, der skal grilles. Der bliver holdt på saften, og maden bliver ved med at være saftig og mør.

INGEN OPBLUSSEN

Ved grillning med TRU-Infrared™ ophobes varmen i varmefordelingspladen af stål, som danner en beskyttende barriere mellem mad og åben ild. Ilden blusser dermed ikke op, og det betyder nul risiko for brændt mad.

100% JÆVN VARMEFORDELING

TRU-Infrared™ grillsystemet sikrer en jævn grilltemperatur. Takket være varmefordelingspladen er der ingen varme og kolde områder, men en jævn varme på grilloverfladen, som afgives direkte til maden.

NEM RENGØRING

På en TRU-Infrared™-grill opsamles kødsaft og fedt af varmefordelingspladen. Smagsnuancerne og røg sendes direkte tilbage til den mad, der skal grilles. Dermed skabes der ikke kun mere smag, også grillens forbrændingskammer holdes mere ren. Varmefordelingspladerne af stål er nemme at fjerne og rengøre.

OP TIL 30% BESPARELSE I FORBRUG

Gennem det specielle TRU-Infrared™-grill design, går mindre mængder varm luft og dermed også mindre energi tabt. Varmen overføres særligt effektivt til grillmaden, og tilberedningstiderne reduceres. På denne måde bruges op til 30% mindre gas.

TRU-INFRARED™ FORKLARET AF DIN CHAR-BRO

Se alle TRU-Infrared™ grill

Ydelsen og designet på varmefordelingspladerne, grillristene og brændkammeret er forskellige, afhængigt af produktlinien. De enkelte elementer er tilpasset perfekt til hinanden. På den måde får du altid optimale resultater. Få mere at vide.

Du kan genkende vores TRU-Infrared™ grill på det røde logo:

TRU-Infrared Grillsystem