Elektrisk Grill - OSS

<- BACK TO Elektrisk Grill - OSS

Digital Smoker/Røgeovn: Mit GFCI-kredsløb (Jordfejl kredsløbsafbryder) kortslutter, når jeg bruger enheden. Der er ikke andre apparater tilsuttet kredsløbet.

Din røgeovn bruger 750 watt og har et lavt ampereforbrug, så det er usandsynligt, at den får GFCI-kredsløbet til at slå fra. Hvis GFCI-kredsløbet kortslutter, bør du kontrollere følgende:
  1. Kontroller varmeelementet for rust, huller eller andet som gør, at der kan trænge fugt ind i varmelegemet og udløse afbryderen.
  2. Kontroller den elektriske forbindelse på bagsiden af røgeovnen.
  3. Kontroller at pakningerne sidder rigtigt for at undgå indtrængning af fugt.
  4. Kontroller at kontakterne er fri for rust og ikke er beskadigede eller løse (se evt. manualen)