Gasgrill - OSS

<- BACK TO Gasgrill - OSS

Der kommer ingen gas til grillen

Du er enten løbet tør for gas eller din sikkerhedsventil på regulatoren er blevet udløst. Kontroller først flasken for gas. På siden af gasflasken kan du se en tara-vægt, som viser, hvad flasken vejer uden gas i. Gasflasken kan vejen på en almindelig vægt. Hvis der er gas i flasken, kan din sikkerhedsventil på regulatoren være blevet udløst. Luk for knapperne på først grillen og dernæst regulatoren. Afmonter regulator af gasflasken og monter den igen. Åben lige så stille for knappen på regulatoren og dernæst for knapperne på grillen. Denne procedure kan gentages op til 3 gange. Hvis det ikke virker, kan sikkerhedsventilen sidde fast, og regulatoren skal udskiftes. Husk at ventilen skal være lukket ved af- og påmontering. Ved køb af ny regulator skal bruges en 30mb regulator med click-on ventil.