Gasgrill - OSS

<- BACK TO Gasgrill - OSS

Hvorfor vil min gasgrill ikke tænde?

Der kan være mange årsager til, at din gasgrill ikke vil tænde. Kontroller følgende enheder:
Brænderne:
Kontroller at brænderne sidder i hullerne bagpå frontpanelet, og at brænderrøret sidder ind over ventilen. På modeller med Sure Fire tænding på, har tændingsrækkefølgen ikke nogen betydning. På traditionelle (Convective) modeller, skal man tænde på brænderen med elektroden først. Hvis grillen slet ikke tænder, kan brænderrørene være blokeret. Små insekter, edderkoppespind og småskidt kan blokere brænderrørene. Se i manualen hvordan du renser dine brænderrør.
Batteri:
Kontroller at der er strøm på batteriet. Hvis ikke, skal batteriet udskiftes. Batteriet skal vende med ”plus” udad mod låget. Se vejledning i manualen. Kontroller at batteriets poler ikke er våde, oxiderede eller let rustne. Du skal måske tage batteriet ud og rengøre polerne med en ren klud eller en spritklud. Sæt batteriet i igen.
Ledninger på elektroderne:
Kontroller at ledningerne fra elektroderne er monteret korrekt i hullerne på batteriboksen. Monter ledningerne igen eller udskift batteriboksen (Link til test af batteriboks) Kontroller at elektroden peger mod åbningen i brænderrøret. Afstanden skal være 3-6 mm. Juster efter behov. Hvis grillen ikke vil tænde, kan det skyldes skidt på elektrodespidsen. Rengør spidsen med isopropylalkohol og en ren vatpind. Såfremt der ikke kommer gnist ved elektroden, og batteriboksen er testet og virker, er din elektrode beskadiget og skal udskiftes.
Gasflaske:
Kontroller at gasflasken er tilsluttet korrekt. Når regulatorhovedet er korrekt tilsluttet på gasflasken, skal man kunne løfte gasflasken kun i regulatorhovedet. Såfremt regulatorhovedet er korrekt monteret, kan det være sikkerhedsmekanismen, som er slået til. Denne kan nulstilles ved at slukke for ventilerne for grillen og derefter lukke for ventilen på regulatorhovedet. Regulatorhovedet afmonteres, vent 30 sekunder og monter derefter regulatorhovedet på gasflasken igen. Herefter åbnes der LANGSOMT for ventilen på regulatorhovedet og efter et par sekunder kan der åbnes for ventilerne på grillen. Kontakt din forhandler for bestilling af reservedele.

Har du spørgsmål?

E-mail

Send os en e-mail via kontaktformularen