Øvrigt

<- BACK TO Øvrigt

Brugervejledning til min grill

Din nye Char-Broil grill leveres med en brugsvejledningen. Skulle det ske, at brugsanvisningen mangler, kan den nemt downloades fra vores webside. Indtast ganske enkelt navnet på dit produkt i søgefeltet eller vælg det tilsvarende produkt via navigationsfunktionen. På produktsiden finder du nærmere oplysninger som brugsanvisningen, en monteringsvejledning og til dels yderligere håndbøger som PDF-filer. Leder du efter nye opskrifter til din Char-Broil grill? Gå på opdagelse i vores opskriftssamling og få inspiration https://www.charbroil.dk/opskrifter