OSS | Trækulsgrill

<- BACK TO OSS | Trækulsgrill

Kultemperaturen kan ikke reguleres

Du kan regulere temperaturen ved at justere grillspjældene. Hvis du ikke kan opnå den temperatur, du skal bruge, kan du kontrollere, om der er huller i spjældet. Hvis spjældet er bukket eller skævt, skaber det ikke en effektiv forsegling, og du skal købe et nyt grillspjæld. Alle kulgriller har en unik konfiguration, så se i din manual.
  1. Indsugningsregulator Indsugningsregulatoren er den vigtigste temperaturkontrol i grillen og tilfører ilt til kullene. Indsugningsregulatoren sidder på grillens brændkammer eller røgeovnens brændkammer. Når du starter grillen op, skal regulatoren være åben, så der kan komme ilt til flammerne og næring til ilden – hvis du lukker regulatoren, kan der ikke komme ilt til ilden, og den dør ud. Du opnår en højere temperatur ved at holde regulatoren åben. Luk regulatoren delvist for at reducere ilttilførslen til ilden, og køle grillen ned – åbn ventilen igen, hvis temperaturen falder for meget. kul-brændkammer-regulator-02 kul-indsugning-regulator-02
  2. Fraluftspjæld Fraluftspjældet findes ikke på skorstenen i tøndeformede kulgriller eller på låget til ikke tøndeformede kulgriller. Grillens fraluftspjæld gør det muligt for røg at komme ud af brændkammeret. Når du åbner ventilen slippes overskydende røg ud, og der skabes lavere tryk inde i grillen. Det lave tryk trækker ilt ind igennem indsugningsventilen på siden af brændkammeret.

Har du spørgsmål?

E-mail

Send os en e-mail via kontaktformularen