Opskrifter

The Berlin Steak Sandwich

5.0
Skiver af flanksteak i pitabrød med Jack Daniel‘s Honey BBQ-sauce og ramsløg-chimichurri

Ingredienser

1,8 kg
en hel flank, alternativt en hel bavette af førsteklasses amerikansk ’primebeef’
2
hele pitabrød med en diameter på ca. 25 cm
 
Eggerts BBQ-sauce smagt til med 2cl Jack Daniel’s Honey
Til chimichurrien
150 g
ramsløg
60 g
forårsløg
40 g
bredbladet persille
2
limefrugter
2
små chilier
 
salt
 
peber
 
olivenolie

Ingredient Tips

hot tip
Grillen skal forvarmes på højeste indstilling. Det er nemt at finde ud af, hvornår
den er klar: Hold hånden hen over grillen. Hvis varmen er uudholdelig efter ca. 2
sekunder, er den perfekt til steaken.

Fremgangsmåde

1
Det hele stykke kød grilles, til det er medium stegt (til en kernetemperatur på ca. 53 grader) eller efter smag. Lad derefter kødet hvile og skær det i tynde skiver.
2
Alle ingredienser til chimichurrien hakkes groft og røres sammen.
3
Pizzabrødet grilles kortvarigt på begge sider, hvorefter det halveres, åbnes og fyldes med BBQ-sauce, kød og Chimichurry - i den førnævnte rækkefølge.  





Giv karakterer: