Chicken delight

Chicken delight

10 min.
25 min.
4

Kikok kyllingebryst med "Eggert’s all-time favourite rub" og grønne grøntsager.

Ingredients

  • 4 fileter fra god landkylling
  • 2 hænder bladbeder
  • 50 g sun-dried tomatoes
  • 1 mellemstort rødløg
  • 100 g provolone
  • Tabasco Sriracha
  • havsalt
  • etwas lidt muskatnød, revet
  • etwas lidt brunt sukker
  • olivenolie, extra vergine

„Eggerts all time favorite Rub“

  • 3 spsk. fint havsalt
  • 1 spsk. brunt rørsukker
  • 1 spsk. hvidløgspulver
  • 1 spsk. cayennepeber
  • 1 EL spsk. anisfrø
  • 1 spsk. korianderfrø

Directions

Step 1 af 6
1
For at lave rubben, så bland og knus først alle ingredienser i morteren. Gnid herefter kyllingefileterne ind i lidt olie, kom rigelig rub på og stil dem til side i 10 minutter.
2
Bring vand i kog vha. sidebrænderen og hold koldt vand klar til afkølingen. Salt begge dele. Blancher bederne i ca. 20 sekunder og køl dem herefter af i koldt vand - isvand er her optimalt. Løsn herefter bladene fra stilkene. Skær løg og tørrede tomater i grove stykker.
3
Opvarm grillen til 200 grader. Grill kyllingefileterne. Opvarm kyllingefileterne til 84 grader vha. et stegetermometer. Kom samtidig bederne, løgene, de tørrede tomater, den revne provolone samt krydderierne i Chef's Delite og luk grillens låg.
Hot Tip
I Performance PRO-serien er Chef's Delite grillpanden indbygget direkte i varmeristen - det er perfekt til grøntsager og små mængder grillmad.
4
Hvis du ønsker det, så skær bedernes stilke i store stykker og kom dem også på grillen. Vend kyllingefileterne efter ca. 6 minutter og luk låget igen.
5
Så snart kernetemperaturen på 84 grader er nået, bør grøntsagerne også være færdige.
6
Lad kødet hvile i 3 minutter inden det skæres ud. Skær kyllingefileterne i skiver og anret med grøntsagerne, stilkene samt den smeltede ost og kom et godt stænk Tabasco Sriracha på, velbekomme!
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions