Hvert stykke kød og fisk skal pensles med
en olie, der er egnet til høje temperaturer.
Så er maden perfekt beskyttet.

Opskrifter
Fishermans Friend
5.0
Hel bagt havaborre fyldt med limefrugt og ingefær, Jack Daniel‘s Honey sesam-marinade
Ingredienser
1
hel havaborre (ca. 1,8 kg)
3
limefrugter
2
små ingefærknolde
havsalt
Til marinaden
4 cl
Jack Daniel’s Honey
1
lidt stænket sesamolie
1 tsk.
hvide sesamfrø
1 spsk.
honning
1
limefrugt
Ingredient Tips
Fremgangsmåde
1
Pak havaborren ud og skrub den, men vær forsigtig med de spidse vinger.
2
Fyld aborren med hele limefrugter, ingefærknolde og lidt havsalt på en måde, så fisken kan stå på grillristen med bugen nedad. Skindet på siderne snittes skråt, men ikke for dybt, da kødet ikke skal gå tabt.
3
Varm grillen op til ca. 250 grader.
4
Hæld alle ingredienser til marinaden, bortset fra sesamolien, ned i en kasserolle, rør dem sammen og bring dem i kog på grillristen. Væsken reduceres, til den opnår en sirupagtig konsistens. Tilsæt først sesamolie til sidst, og pensl hele fiskens overflade.
Uundværlige Must-Haves