Opskrifter

The Glory Full Breakfast

5.0

halve avocado bagt med æg, grillcroutoner og tomathyrdeost,Bacon i Tabasco-chipotle og ahornsirup

Ingredienser

2
hele avocado, ikke helt modne
4
økologiske æg
1
lyst brød, f.eks. Ciabatta eller Baguette
2
tomater
200 g
hyrdeost
 
salt
 
peber
 
olivenolie
4
tykke skiver bacon fra slagteren
Til marinaden
2 spsk.
ahornsirup
2 tsk.
Tabasco-chipotle

Ingredient Tips

hot tip
Hvis en avocado ikke spises, skal du blot pakke den ind i en dåse med et stykke løg. Så hun vil ikke være brun.

Fremgangsmåde

1
Marinér baconen med ahornsirup og tabasco, og lad det trække i mindst 30 minutter.
2
Halvér avocadoerne, fjern kernen, og tag frugtkødet ud på en sådan måde, at halvdelene forbliver hele. Slå nu et æg ud i hver avocadodel.De fyldte halvdele bages for indirekte varme ved ca. 160 g, hvorefter de hviler i ca. 30 minutter.
3
Sideløbende hermed hakker du tomater i små stykker til salsaen, smuldrer den hvide ost, blander det hele sammen og smager til med salt, peber og olivenoli
4
Grill baconen, så den bliver sprød.
5
Skær brødet i relativt tynde, lange skiver og grill dem ligeledes sprøde.
6
Når ægget har ”sat sig” i avocadoerne, lægger du tomat-oste-salsa henover og hælder lidt olivenolie på. Du kan nu servere retten med bacon og croutoner.

 

 

Giv karakterer: