
Opskrifter
The Holy Lamb Rib
5.0
I tomat, lilla karry og Jack Daniel's Honey, med citroner og persillesalat.
Ingredienser
Begge ribbensider fra dyret, i alt ca. 1,8 kg
Til marinaden
1
lille dåse tomater af mærket Mutti
3 spsk.
lilla karry, Ingo Holland
6 cl.
Jack Daniel's Honey
30 g.
havsalt
1 spsk.
lyst muscovadosukker
Til salaten
4
hele økologiske citroner
1
hel persillerod
150 g
bredbladet persille
3 spsk
jomfruolivenolie
Friskkværnet sort peber
Ingredient Tips
Fremgangsmåde
1
Alle ingredienser til marinaden røres sammen, de to ribbenstykker halveres hver især og marineres.
2
Vakumeres 1-2 dage i en plastikpose, eller lægges ganske enkelt til at hvile i køleskabet, godt afdækket i en gryde. Herefter ryges ribbenene ved laveste temperatur i ca. 3 timer.
3
Persilleroden skæres i tynde store skiver og grilles sammen med de halverede citroner på grillristen. Kom herefter persilleroden sammen med den groft plukkede bredbladede persille ned i en skål, pres saften og det karamelliserede frugtkød ud af citronerne ud, og vend det med rundt i blandingen.
Uundværlige Must-Haves