New Orleans Saints - Brisket and Beans

New Orleans Saints - Brisket and Beans

45 min.
10 timer
7 timer
4

Beef Brisket with beans, bacon and bean salad

BBQ Brothers Meet American Football

Ingredients

  • Beefbrisket (ca. 2,4 kg)

TIL RUBBEN

  • 2 spsk. muscovadosukker
  • 4 spsk. sort peber
  • 4 spsk. korianderfrø
  • 4 spsk. havsalt

TIL INJEKTIONEN

  • 2 dl æblejuice
  • 1,25 dl vand
  • 2 spsk. Worcestershire sauce
  • 2 spsk. salt
  • 1 spsk. sukker

TIL BØNNERNE, I GRYDEN PÅ RISTEN

  • 4 skiver bacon
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 ds. røde bønner
  • 1 ds. cola
  • 1 ds. flåede tomater
  • havsalt
  • sort peber

TIL BØNNESALATEN

  • 1 ds. hvide bønner
  • 1 pomelo
  • 1 bundt dild
  • havsalt
  • sort peber
  • jomfru olivenolie

Ingredient Tips

HOT TIP
Sørg for, at du aldrig knuser ingredienserne til rubben for fint i morteren, ellers bliver rubben for snasket. Har du ingen rygeovn, men vil alligevel lave en perfekt beef brisket på din gasgrill? Intet problem! Ved hjælp af vores rygeboks af støbejern får du også den perfekte røgaroma på en gasgrill. Fyld blot rygeboksen med vores Mesquite rygeflis og læg den på brænderen under grillristen. På den måde kan din beef brisket også få en vidunderlig røgfyldt aroma på gasgrillen

Directions

Step 1 af 7
1
Først bliver der injiceret, og derefter rubbet. Da noget af injektionen kan finde på at løbe ud igen, vil rubben blive noget snasket mudder (noget værre svineri), så altså først injektion, og så indgnidning med rubben bagefter. På den ene side sørger injektionen for smag, men frem for alt, for noget virkeligt saftigt kød.
2
Efter injektionen kommes alle ingredienser til rubben sammen og knuses med en morter. Men ikke for fint, for så bliver rubben noget snask. Massér rubben blidt, men bestemt ind i kødet og tryk det til.
3
Ideelt set skal du vakuumforsegle det hele, eller alternativt forsegle det i en lufttæt plastikpose og lade det hvile i mindst 10 timer i køleskab. Vend posen af og til.
4
Pak kødet ud og læg det på risten med grillen forvarmet til 120 grader. Tilsæt rygeflisen og på med låget. Pakkes ind i folie ved en kernetemperatur på 70 grader efter ca. 5 timer. Da kødet har tendens til at tørre ud, skal du lægge en smørklat og lidt væde ved, f.eks. oksebouillon eller cola, i folien. Derefter igen i ca. 2 timer på risten, igen med lukket låg. Kødet er færdigt ved en kernetemperatur på ca. 88 - 92 grader.
5
Skær baconet i små stykker, og rist det i en støbejernsgryde. Skræl løg og hvidløg, skær dem i små tern og steg dem. Væd til med lidt cola. Tilsæt derefter de flåede tomater og lad det hele simre, indtil det er halveret. Tilsæt derefter de røde bønner, og smag til med salt og sort peber.
6
Til salaten skal du først skrælle pomeloen og skære den forsigtigt i dens segmenter, de enkelte små frugtkamre. Tilsæt de skyllede hvide bønner og de plukkede dildspidser. Til sidst smages til med olivenolie, salt og sort peber.
7
Skær nu kødet i tynde skiver, server det på de røde bønner og top med den hvide bønnesalat
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions