Parsnip Dreams

Parsnip Dreams

10 min.
20 min.
2

Grillede pastinakker i salatcikorie-både.

Ingredients

  • (4 ansjosfileter)
  • 1 hoved rød salatcikorie
  • Hoisin sauce
  • en halv citron
  • 1 spsk. olivenolie
  • friskrevet citronskal
  • 4 spsk. kapers
  • 5 stængler merian
  • persille efter behag
  • 1 knivspids sort peber

Ingredient Tips

HOT TIP
Kapers og ansjoser er meget salte, så det er ikke nødvendigt at tilføje mere salt.

Directions

Step 1 af 4
1
Pastinakkerne grilles ved direkte varme og pensles med Hoisin sauce lige før de er færdige.
Hot Tip
Grill ikke pastinakkerne for varmt, så de er sprøde på ydersiden og bløde og møre indvendigt
2
Imens klargøres salatcikorien ved at fjerne den bitre stok og tage bladene af, der skal bruges som både.
3
Til toppingen hakkes kapers (og ansjoser), persille og merian plukkes og det hele krydres med reven citronskal og sort peber.
4
Til sidst dryppes lidt citronsaft og olivenolie i bådene, hvori der lægges en halv pastinak og toppingen fordeles ovenpå.
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions