Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the Original
Opskrifter

Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the Original

5.0

Hvad er en Philly Cheesesteak?

En Philly Cheese Steak Sandwich eller bare Philly Cheesesteak er med sin helt fantastiske enkelthed og smag nok den mest ærkeamerikanske bøfsandwich-specialitet, som man kan komme i tanke om. Som navnet afslører stammer sandwichen fra Philadelphia, USA. Cheesesteak sandwichen består af grillede og tyndtskårne stykker r...

Læs mere
Mail

Ingredienser

Ingredienser
800 g
rumpsteak af U.S. Primebeef
4
burgerboller
250 g
provolone
4
store rødløg
 
marinerede jalapenopeppers
 
havsalt
 
friskkværnet sort peber
 
Svinefedt til ristning af brødet

Ingredient Tips

Hot Tip
Sidebrænderen på vores Gas2Coal 3-brændergrill er perfekt til tilberedning af tilbehør som grøntsager eller saucer. Du kan også på ingen tid gøre din bøf perfekt medium-rare på Gas2Coal støbejernsristen. Har du lyst til at forfine din bøf til din Philly Cheesesteak med en delikat røgaroma? Intet problem - vores Gas2Coal er en hybridgrill og kan let omdannes fra en gasgrill til en trækulsgrill.

Fremgangsmåde

1
Del rumpsteaken i to bøffer og grill dem medium-rare. Lad dem derefter hvile.
2
Skær løgene i ringe eller tern, og steg dem i en støbejernsgryde på grillen eller sidebrænderen med lidt svinefedt, og tilsæt salt. Tag derefter løgene ud af støbejernspanden og læg dem til side indtil videre.
3
Skær nu bøfferne tyndt ud, og læg dem i den varme gryde, sammen med groftrevet eller finthakket provolone, indtil osten er smeltet.
4
Del burgerbollerne og grill dem med lidt svinefedt på den afskårne side, indtil de er sprøde. Arranger nu kødet og osten med de stegte løg og masser af jalapenos i bollen, og tilsæt lidt BBQ-sauce til slut.

Giv karakterer: