Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the Original
Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the Original
Rump steak with provolone, fried onions and jalapenos in a soft bun
BBQ Brothers Meet American Football
Ingredients
- 800 g rumpsteak af U.S. Primebeef
- 4 burgerboller
- 250 g provolone
- 4 store rødløg
- marinerede jalapenopeppers
- havsalt
- friskkværnet sort peber
- Svinefedt til ristning af brødet
Directions
1
Del rumpsteaken i to bøffer og grill dem medium-rare. Lad dem derefter hvile.
2
Skær løgene i ringe eller tern, og steg dem i en støbejernsgryde på grillen eller sidebrænderen med lidt svinefedt, og tilsæt salt. Tag derefter løgene ud af støbejernspanden og læg dem til side indtil videre.
3
Skær nu bøfferne tyndt ud, og læg dem i den varme gryde, sammen med groftrevet eller finthakket provolone, indtil osten er smeltet.
4
Del burgerbollerne og grill dem med lidt svinefedt på den afskårne side, indtil de er sprøde. Arranger nu kødet og osten med de stegte løg og masser af jalapenos i bollen, og tilsæt lidt BBQ-sauce til slut.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
BBQ SIRLOIN STEAK WITH CHIMICHURRI SAUCEForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.2-4 Servings
-
The Eye of the TigerForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.2 Servings
-
Dallas Cowboys - the Juicy Corned BeefForberedelse: 2 timerCook: 7 timer4-6 Servings
-
Best Steak & Eggs in the World - MED SPEJLÆG FRA GRILLPLADENForberedelse: 15 min.Cook: 20 min.2 Servings