Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the Original

Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the Original

10 min.
12 timer
15 min.
4

Rump steak with provolone, fried onions and jalapenos in a soft bun

BBQ Brothers Meet American Football

Ingredients

  • 800 g rumpsteak af U.S. Primebeef
  • 4 burgerboller
  • 250 g provolone
  • 4 store rødløg
  • marinerede jalapenopeppers
  • havsalt
  • friskkværnet sort peber
  • Svinefedt til ristning af brødet

Ingredient Tips

HOT TIP
Sidebrænderen på vores Gas2Coal 3-brændergrill er perfekt til tilberedning af tilbehør som grøntsager eller saucer. Du kan også på ingen tid gøre din bøf perfekt medium-rare på Gas2Coal støbejernsristen. Har du lyst til at forfine din bøf til din Philly Cheesesteak med en delikat røgaroma? Intet problem - vores Gas2Coal er en hybridgrill og kan let omdannes fra en gasgrill til en trækulsgrill.

Directions

Step 1 af 4
1
Del rumpsteaken i to bøffer og grill dem medium-rare. Lad dem derefter hvile.
2
Skær løgene i ringe eller tern, og steg dem i en støbejernsgryde på grillen eller sidebrænderen med lidt svinefedt, og tilsæt salt. Tag derefter løgene ud af støbejernspanden og læg dem til side indtil videre.
3
Skær nu bøfferne tyndt ud, og læg dem i den varme gryde, sammen med groftrevet eller finthakket provolone, indtil osten er smeltet.
4
Del burgerbollerne og grill dem med lidt svinefedt på den afskårne side, indtil de er sprøde. Arranger nu kødet og osten med de stegte løg og masser af jalapenos i bollen, og tilsæt lidt BBQ-sauce til slut.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions