Porkribs

Porkribs

15 min.
10 timer
4 timer
4

pork ribs in apple, maple syrup and Tabasco Habanero

Ingredients

  • 5 rækker spareribs (ca. 2,5 kg)

TIL MARINADEN

  • 300 g æblemos
  • 3 spsk. ahornsirup
  • 5 tsk. Tabasco Habanero
  • salt
  • peber

Ingredient Tips

HOT TIP
Digital rygeovn Klar til fremtiden: takket være den isolerede dobbeltvægstruktur, det moderne kontrolpanel med let læseligt LED-display, det aftagelige termometer og en stor låseanordning i rustfrit stål med røgtætning.

Directions

Step 1 af 4
1
Ribbenene krydres med salt og peber og pensles med ca. halvdelen af marinaden. Det hele vakumeres optimalt i 10 timer, alternativt pakkes det i en plastikpose og sættes til at hvile i køleskabet.
2
Tag kødet ud og fjern marinaden.
3
Tilberedes i rygeovnen ved ca. 130 grader i 4 timer. I løbet af den sidste time pensles kødet hvert 20. minut med den resterende marinade.
4
Efter den 4. pensling er ribbenene færdige.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions