Opskrifter

Porkribs

5.0
Ribben af svinekød med æbler, ahornsirup og Tabasco Habanero

Ingredienser

5
rækker spareribs (ca. 2,5 kg)
Til marinaden
300 g
æblemos
3 spsk.
ahornsirup
5 tsk.
Tabasco Habanero
 
salt
 
peber

Ingredient Tips

hot tip
Digital rygeovn Klar til
fremtiden: takket være den isolerede dobbeltvægstruktur, det moderne kontrolpanel med let læseligt LED-display, det aftagelige termometer
og en stor låseanordning i rustfrit stål med røgtætning.

Fremgangsmåde

1
Ribbenene krydres med salt og peber og pensles med ca. halvdelen af marinaden. Det hele vakumeres optimalt i 10 timer, alternativt pakkes det i en plastikpose og sættes til at hvile i køleskabet.
2
Tag kødet ud og fjern marinaden.
3
Tilberedes i rygeovnen ved ca. 130 grader i 4 timer. I løbet af den sidste time pensles kødet hvert 20. minut med den resterende marinade.
4
Efter den 4. pensling er ribbenene færdige.



Giv karakterer: