
Opskrifter
Tennessee Titans - the Redneck Taco
5.0
Char-Broil meets NFL
Ingredienser
8
majstortillas
Eggerts BBQ-Sauce
4
store tomater
1
majskolbe, evt. forkogt
200 g
cheddarost, revet
2
bundter koriander
2
limefrugter
havsalt
friskkværnet sort peber
Til pulled pork
1
svinenakke
Til injektionen
2
dl æblejuice
1,25
dl vand
2
spsk. Worcestershire sauce
2
spsk. salt
1
spsk. sukker
Til rub 2
2
spsk. korianderfrø
1
spsk. cayenne
1
spsk. sort peber
1
spsk. anis
1
spsk. kommen
3
spsk. havsalt
2
spsk. muscovadosukker
Ingredient Tips
Fremgangsmåde
1
Først bliver der injiceret, og derefter rubbet.
Da noget af injektionen kan finde på at løbe ud igen, vil rubben blive noget snasket mudder (noget værre svineri) hvis det kommer på først. Så altså først injektion, og så indgnidning med rubben.
2
Efter injektionen kommes alle ingredienser til rubben sammen og knuses med en morter. Men ikke for fint, for så bliver rubben noget snask. Massér rubben blidt, men bestemt ind i kødet og tryk det til.
3
Ideelt set skal du vakuumforsegle det hele, men alternativt forsegle det i en lufttæt plastikpose og lade det hvile i mindst 10 timer i køleskabet. Vend posen af og til.
4
Forvarm grillen til ca. 120 grader. Det er også en god ide at placere en dryp-pande under risten, da kødet mister meget fedt. Tag kødet ud af vakuummet, og sæt det på risten, og luk låget. Det er først klart ved en kernetemperatur på ca. 88 - 92 grader, efter ca. 14 timer. Derefter vikles det ind i folie og hviler i mindst 30 minutter.
5
Læg forsigtigt tortillaerne på risten og drys lidt cheddarost i midten og lad det smelte. Imens giver du tomaterne og majskolberne en kort, men kraftig ristning på grillen, og hakker derefter tomaterne groft og skraber majskernerne af kolberne.
Uundværlige Must-Haves