The Farmers Fish

The Farmers Fish

10 min.
10 min.
4

butterfish steaks with grilled celery, apple and walnuts

Ingredients

  • 4 steaks af smørfisk, i alt (ca. 800g)

TIL SALATEN:

  • 1 bundt grøn selleri
  • 2 grønne æbler
  • 15- 20 valnødder med skal
  • 2 citroner
  • salt
  • peber
  • olivenolie

Ingredient Tips

HOT TIP
TRU-Infrared teknologien betyder samtidig, at din grillmad bliver op til 50 % saftigere, gasforbruget bliver op til 30 % mindre, og temperaturen helt enkel at styre.

Directions

Step 1 af 4
1
Tag skindet af smørfisk-steakene.
2
Befri sellerien for stokken, fjern det bladrige hjerte, læg det i isvand, og sæt det til siden.
3
Grill steakene og selleristængerne for høj varme, tag sellerierne af grillen, og grill steakene færdige for indirekte varme ved ca. 200 grader i 6 minutter. Læg nødderne med skal på grillristen, og skær imens æblerne i fine skiver.
4
Snit sellerien i fine skiver, hak nødderne og bland det sammen. Fordel æbleskiverne hen over retten og smag til med citroner, salt, peber og olivenolie.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions