The Fishy Stick
Opskrifter

The Fishy Stick

5.0
Hel makrel grillet på rosmarinkviste, grillet brød, grillede tomater,æble og persille
Mail

Ingredienser

4
makreller à ca. 400 g pr. stk.
4
rosmarinkviste
1
frisk ciabattabrød (eller tilsvarende brød efter valg)
4
fuldmodne tomater
2
æbler (vi foretrækker Boskoop på grund af den friske syre)
1
lille bundt persille
10 cl
Jack Daniel’s Honey
 
olivenolie
 
salt
 
peber
 
honning

Ingredient Tips

hot tip
Vær på den sikre side: Hvor der er ild,
er der varmt. Et par gode grillhandsker er den
optimale beskyttelse mod forbrændinger.

Fremgangsmåde

1
Rosmarinkvistene skal være ca. 30 cm lange og have en diameter på min. 0,5 cm. De klargjorte makreller krydres kun med salt og peber indvendigt og udvendigt og sættes på spyd. Fiskestykkerne grilles vandret på grillen for høj varme i 4 minutter på hver side.
2
Som grillbrød anbefales frisk ciabatta, der skæres i skiver à ca. 3 cm tykkelse og pensles med olivenolie. Grilles efterfølgende ca. 1 minut på hver side.
3
Tomaterne halveres, så frugten sidder sammen, og grilles på begge sider, og krydres først derefter med salt og peber.
4
Skær æblerne i tynde skiver, pluk persille med hænderne. Kom begge dele ned i en skål og smag til med lidt æbleeddike, honning, salt, peber, olivenolie og Jack Daniels.



Giv karakterer: