Performance -
Den leverer altid - med garanti. Grillen har tre brændere
i rustfrit stål, elektronisk tænding, termometer i låget,
sidebrænder til opvarmning af tilbehør, emaljeret stålrist
og hjul med lås, der gøt grillen stabil og nem at flytte.

Opskrifter
The Italian Sidekick
5.0
Svinekotelet med auberginemos, chimichurri af tørrede tomater og bagt salvie
Ingredienser
4
svinekoteletter fra slagteren med fedtkant (ca. 1,5 kg)
4
auberginer
1
bundt salvie, optimalt med store blade
Til chimichurrien
2
fed hvidløg
40 g
bredbladet persille
2
limefrugter
60 g
forårsløg
2
små chilier
salt
peber
150 g
tørrede tomater i olie
Ingredient Tips
Fremgangsmåde
1
Halvér auberginerne på den lange ende, og giv dem et tværgående rids på skæresiden. Skæresiden saltes og olieres, hvorefter auberginerne grilles for høj varme med skæresiden nedad. Auberginerne færdiggrilles i ca. 45 minutter for indirekte varme og vendes flere gange undervejs, til de er perfekt møre.
2
Frugtkødet skrabes derefter ud af skrællen med en ske eller ryggen af en kniv, hvorefter det hakkes og smages til med lidt salt og sukker.
3
Salviebladene trækker i lidt olie fra de tørrede tomater og grilles langsomt sprøde.
4
Skær ridser i koteletternes fedtkant med mellemrum på ca. 1,5 cm. Koteletterne brunes kraftigt på begge sider og grilles derefter færdige for indirekte varme ved ca. 160 grader i ca. 20 minutter. Fedtet skal være perfekt sprødt.
5
Uundværlige Must-Haves