The Lucky Leek
Opskrifter

The Lucky Leek

5.0
brændt porre, grillet papaya ’Kimchi-Style’
Mail

Ingredienser

6
hele porrer
1
stor moden papaya
1
lille stærk chili
2
fed hvidløg
1
lille knold ingefær
2
limefrugter
 
havsalt
 
sukker
 
Fleur de sel (salt)
20 ml
jomfruolivenolie

Ingredient Tips

hot tip
Vores TRU-Infrared grillsystem revolutionerer grillverdenen.
Her fortæller vi dig hvordan:
• Hurtig og sikker tilberedning
• Jævn varmefordeling
• Ingen stikflammer
• Langsom simren eller stegning ved høj varme

Fremgangsmåde

1
Skær de grønne blade af porren, men ikke for meget, og læg dem i deres fulde længde på grillen. Porrerne grilles kraftigt på alle sider, indtil de er helt forkullede uden på.
2
Samtidigt skræller du papayaen, halverer den på langs og fjerner kernehuset. De halverede dele skæres i skiver à ca. 1,5 cm tykkelse, som brunes på grillen for høj varme. Du lader skiverne køle af efterfølgende og skærer dem derefter i små stykker.
3
Hvidløgene brunes og tilberedes derefter ved indirekte varme. Ingefær og chili knuses i en morter og forarbejdes til en pasta, som tilsættes papayaen. Det hele tilsættes salt og sukker og skal stå og trække i mindst 30 minutter. Herefter presser du limefrugterne, og tilsætter saften.
4
Befri porrerne fra deres forkullede skind og krydr dem med salt. Anrettes til sidst med Papaya-Kimchi.  





Giv karakterer: