The Mighty Duckbreast

The Mighty Duckbreast

20 min.
40 min.
4

I ahornsirup, koriander og Tabasco Habanero med Jack Daniel’s Honey Plums

Ingredients

  • 2 andebryster på i alt ca. 1,6 kg

TIL MARINADEN

  • 1 spsk. ahornsirup
  • Knuste korianderfrø
  • 1 tsk. Tabasco Habanero
  • 1 limefrugt

Til Honey Plums

  • 150 g svesker
  • 20 g lyst muscovadosukker
  • 6 cl glutenfri soyasauce
  • 4 cl Jack Daniel‘s Honey

Ingredient Tips

HOT TIP
For at få skindet på andebrysterne sprødt, starter du med at grille dem på kødsiden og derefter på skindsiden i lidt længere tid, så fedtet steges ud.

Directions

Step 1 af 5
1
Befri andebrysterne for sener og hinder, og rids tværgående kryds i fedtet. Rør alle ingredienser til marinaden sammen, og opvarm eventuelt ahornsiruppen kortvarigt på sidebrænderen.
2
For at skindet på andebrysterne skal blive sprødt, starter du med at grille dem på kødsiden og derefter på skindsiden i lidt længere tid, så fedtet ledes ud.
3
To create a nice crust on the drake breasts, grill the meat side first and then grill the side with the skin for a little longer to render the fat.
4
Herefter pensles brysterne på alle sider med marinaden og steges videre med indirekte varme ved ca. 130 grader i ca. 25 minutter. Andebrysterne pensles under denne proces hvert 5. minut. Når kernetemperaturen ligger på 58-60 grader, tages andebrysterne af varmen og hviler tildækket i 10 minutter.
5
I mellemtiden varmer du sukker, soyasauce og whiskey op på sidebrænderen, hælder eventuelt vand eller æblejuice ved, lægger sveskerne i den varme fond og lader dem trække heri.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions