The Thirsty Fish
The Thirsty Fish
whole side of salmon with ginger beer, Green Tabasco, celery and pico de gallo
Ingredients
- 1,8 kg Laksefilet med skindside, med skæl, udbenet
TIL MARINADEN
- 1 dåse ingefærøl
- 2 spsk. tabasco, grøn
TIL PICO DE GALLO
- 4 store bøftomater
- 1 bundt forårsløg
- 1 fed hvidløg
- 1 bundt frisk koriander (cilantro)
- 2 limefrugter
- jomfruolivenolie
- havsalt
- sort peber
Directions
1
Kog ingredienserne til marinaden op i en lille kasserolle, og reducér væsken lidt.
2
Fisken grilles på skindsiden, fisken bevæges ikke og grilles fuldstændigt på den ene side, idet den pensles med marinaden hvert 5. minut. Laksen er færdig, når skindet er helt forkullet, og den stadig er let glasagtig på toppen.
3
Til Pico de Gallo-salsaen skæres tomaterne i tern, forårsløgene snittes fint, hvidløg hakkes, korianderfrø plukkes. Blandes sammen med olivenolie. Smages til med salt og peber.
4
Salsaen anrettes på fisken.
Hot Tip
This dry and fruity Beefsteak Club Malbec Rosé is ideal for lighter meats or seafood. Try it with sea bream, skewered prawns, fresh salmon or barbecued oysters.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.