The Thirsty Fish
Opskrifter

The Thirsty Fish

5.0
hel lakseside med ingefærøl, grøn tabasco, selleri og Pico de Gallo

Ingredienser

1,8 kg
Laksefilet med skindside, med skæl, udbenet
Til marinaden
1
dåse ingefærøl
2 spsk.
tabasco, grøn
Til Pico de Gallo
4
store bøftomater
1
bundt forårsløg
1
fed hvidløg
1
bundt frisk koriander (cilantro)
2
limefrugter
 
jomfruolivenolie
 
havsalt
 
sort peber

Ingredient Tips

Kettleman Hot Tip
En klassiker inden for trækulsgrill. Modellen har ekstra
store luftspjæld, termometer i låget, emaljeret grillrist
og store hjul, der sikrer, at grillen nemt kan flyttes.

Fremgangsmåde

1
Kog ingredienserne til marinaden op i en lille kasserolle, og reducér væsken lidt.
2
Fisken grilles på skindsiden, fisken bevæges ikke og grilles fuldstændigt på den ene side, idet den pensles med marinaden hvert 5. minut. Laksen er færdig, når skindet er helt forkullet, og den stadig er let glasagtig på toppen.
3
Til Pico de Gallo-salsaen skæres tomaterne i tern, forårsløgene snittes fint, hvidløg hakkes, korianderfrø plukkes. Blandes sammen med olivenolie. Smages til med salt og peber.
4
Salsaen anrettes på fisken.  





Giv karakterer: