The True Gröstl
The True Gröstl
papas arrugadas, grilled salsiccia, spring leek and zucchini with garlic, honey and lemon on the grill tray
Ingredients
- 800 g små, nye kartofler
- 40 g havsalt
- 4 Salsiccia (italienske, grove svinepølser à ca. 100 g)
- 12 hele forårsløg
- 2 stk. squash
- 3 hvidløgsfed
- 1 bundt frisk purløg
- 40 g honning (2 spsk.)
- 1 citron
- friskkværnet peber
Directions
1
Tilbered kartoflerne på sidebrænderen i rigeligt vand, og hæld efter ca. 15 minutter næsten alt vandet fra. Tilsæt nu havsalt og lad den resterende mængde vand fordampe under omrøring, så der dannes en saltskorpe rundt om kartoflerne.
2
Sideløbende hermed griller du pølserne og skærer squashene på langs i skiver à ca. 4 cm tykkelse, som lægges med på grillen.
3
Temperaturen for grill-bakken på den anden side af grillen sættes på medium varme.
4
Saltkartoflerne halveres, Salsiccia-pølserne skæres i fine skiver, og begge dele vendes i lidt olivenolie og lægges på grillbakken. Dette gælder også for de pillede finthakkede hvidløgsfed.
5
De grillede squashskiver lægges ved og blandes med rundt i 3 minutter. Krydres med sort peber (friskkværnet naturligvis), honning, citron og lidt havsalt (husk på, at kartoflerne allerede er saltede). Til sidst pyntes med frisk purløg.
Sæt grillbakken direkte på bordet, værsgo' og spis!
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.