The Wild Wild West
The Wild Wild West
grilled bacon in Jack Daniel’s Tennessee Honey Whiskey, lemons, maple syrupBBQ beans and corn made in a Dutch oven
Ingredients
- 2 hele majskolber
- 400 g røde bønner (Kidney)
- 1 kg tomater (fra dåse)
- 4 store hvidløgsfed
- 200 g bløde løg
TIL BACONEN
- 500 g bacon fra slagteren, min. 0,5 cm tykke skiver
- 80 ml ahornsirup
- 80 ml Jack Daniel’s Honey
- Havsalt
- Sort peber
- 1 citron
Directions
1
De hele majs gnides med lidt olie (f.eks. solsikke- eller rapsolie) og grilles. Luk eventuelt låget på grillen.
2
På sidebrænderen bruner du hvidløget sammen med de snittede løg. Tilsæt dåsetomater, og krydr med honning, salt og sort peber. Lad det simre i 45 minutter for lav varme.
3
Efter ca. 30 minutter burde majsen være tilberedt. Majskernerne skrabes nu af og kommes direkte ned i gryden med den simrende tomatblanding, bønnerne tilsættes, og det hele står og simrer de næste 15 minutter. (Denne gryderet bliver mere og mere lækker for hver minut, de gaar).
4
Lav en marinade til baconen af ahornsirup, whiskey og lidt salt. Pensl baconen med marinaden og lad det trække i ca. 15 minutter.
5
Lad derefter baconen karamellisere i marinaden på en grillbakke for medium varme og, tilsæt den efterfølgende i simregryden.
Sæt simregryden direkte på bordet, læg citronskiver ved - værsgo’ og spis.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
For the SausageloversForberedelse: 10 min.Cook: 20 min.2-4 Servings
-
PorkribsForberedelse: 15 min.Cook: 4 timer4 Servings
-
Miami Dolphins - the Refresher, Sliced Pork Belly SandwichForberedelse: 40 min.Cook: 10 timer 30 min.4 Servings
-
The Berlin Style Pork PastramiForberedelse: 1 time 50 min.Cook: 3 timer 30 min.2 Servings