Opskrifter

The Wild Wild West

5.0

Grillet bacon i Jack Daniel‘s Honey, citroner, ahornsirup BBQ-bønner og majs fra Dutchoven

Ingredienser

2
hele majskolber
400 g
røde bønner (Kidney)
1 kg
tomater (fra dåse)
4
store hvidløgsfed
200 g
bløde løg
Til baconen
500 g
bacon fra slagteren, min. 0,5 cm tykke skiver
80 ml
ahornsirup
80 ml
Jack Daniel‘s Honey
 
Havsalt
 
Sort peber
1
citron

Ingredient Tips

Gas2Coal - Hot Tip
På mindre end 60 sekunder kan den omdannes fra gasgrill til trækulsgrill - uden brug af
værktøj.

Fremgangsmåde

1
De hele majs gnides med lidt olie (f.eks. solsikke- eller rapsolie) og grilles. Luk eventuelt låget på grillen.
2
På sidebrænderen bruner du hvidløget sammen med de snittede løg. Tilsæt dåsetomater, og krydr med honning, salt og sort peber. Lad det simre i 45 minutter for lav varme.
3
Efter ca. 30 minutter burde majsen være tilberedt. Majskernerne skrabes nu af og kommes direkte ned i gryden med den simrende tomatblanding, bønnerne tilsættes, og det hele står og simrer de næste 15 minutter. (Denne gryderet bliver mere og mere lækker for hver minut, de gaar).
4
Lav en marinade til baconen af ahornsirup, whiskey og lidt salt.  Pensl baconen med marinaden og lad det trække i ca. 15 minutter.
5
Lad derefter baconen karamellisere i marinaden på en grillbakke for medium varme og, tilsæt den efterfølgende i simregryden.
6
Sæt simregryden direkte på bordet, læg citronskiver ved - værsgo’ og spis.  



Giv karakterer:
Du synes måske også om disse opskrifter