Performance CORE B 3 Cart

Model #140943
Performance CORE er den perfekte grill til nybegyndere. De 3 højtydende brændere med lavt forbrug i rustfrit stål bringer grillen hurtigt op i temperatur. Takket være vores innovative og enestående TRU-Infrared™ grillsystem fordeles varmen jævnt – sådan bliver din grillmad op til 50% saftigere! Grillen startes med et tryk på tændknappen, hvorefter Surefire® tændingen, sørger for hver brænder tændes enkeltvis og uafhængigt. Sådan sørger Char-Broil for sikre grillaftener. Performance CORE er kompakt designet og har plads til opbevaring af en 5 kg gasflaske. 2 praktiske Gear Trax® ophængskroge sørger for du har dit grilludstyr lige ved hånden direkte ved grillen. Vores grill er emballeret miljøvenligt helt uden brug af ekspanderet polystyren (EPS – flamingo) i FSC-certificeret papkasse. I CORE-modellen får du et solidt basisudstyr i sort design. I begyndelsen står der en CORE, og om nogle år måske allerede et helt outdoor-køkken!
Specifikationer
+
Vægt & Dimensioner
Højde (cm)
115.3
Bredde (cm)
57.3
Dybde (cm)
57.3
Vægt (kg)
31.6
Grillflade (cm)
54,3 x 43,5
Materialer
Grillriste
Cast Iron riste og stegeplade
Brændere
Rustfrit stål
Flammetæmmere
Rustfrit stål
Sidebord
Black Painted Steel
Varmetype & BRÆNDERE EFFEKT
Grillsystem
TRU-Infrared™ (inkl. grillrist i støbejern + varmefordelingsplade i rustfrit stål)
Hovedbrændere effekt (kW)
7.91
Indhold
Samling påkrævet
Ja
Features
+
Garanti
Vores kvalitet taler for sig selv. 5 års garanti på varmeelement. 2 år på alle andre komponenter.
Støbejernsriste
Riste af porcelænsemaljeret støbejern sørger for en stærkere varmelagring og perfekte grillstriber. Ristene er langtidsholdbare, rustbestandige og nemme at rengøre.
MADE2MATCH kompatibilitet
For mere alsidighed og komfort kan grillen tilpasses individuelt med følgende dele fra vores MADE2MATCH-system Opbevaringsboks, Multihylde samt Køletaske.
TRU-Infrared™ grillsystem
Vores enestående grillsystem med succesgaranti. 5 fordele (op til 50% saftigere grillmad, 100% jævn varmefordeling, ingen opblussen, nem rengøring, op til 30% mindre forbrug) sikrer din ultimative grillglæde.
2 hjul
2 store hjul som sikrer at grillen nemt flyttes over græsplænen eller andet underlag som ikke er fast. Stil blot grillen hvor der skal grilles, og den står sikkert på de to ben.
Sideborde:
2 sideborde giver ekstra arbejdsplads, og kan foldes ned, så grillen ikke fylder så meget ved opbevaring.
Elektronisk Surefire® tænding
Elektrode på hver brænder som tænder disse enkeltvis og uafhængigt via tryk på tændknap.
Brændere i rustfrit stål
3 højeffektive brændere i rustfrit stål sørger for maksimal varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Brænderne er varmebestandige og langtidsholdbare.
Anmeldelser
+
Interaktiv Samlevejeledning
+