Performance Power Edition 3

Model #140956
Din kompakte mellemklasse gasgrill i matsort look med 900° højeffektiv Sear-burner.


Nogle kan lide det varmt - til lige netop disse har vi designet vores Performance Power Edition. Vores grill er kompakt og koncentrerer sig om det væsentlige. Dertil lever den fuldt op til sit navn: De 3 højtydende brændere med lavt forbrug i rustfrit stål bringer grillen hurtigt op i temperatur. Som ekstra feature på denne model er der monteret en Sear-burner i keramik, som opnår temperaturer på op til 900°! Her gør du skorpen perfekt og dejlig sprød endda inklusiv professionelle grillstriber. Ligesom i de andre produkter i Performance line, så følger vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem med. Det fordeler varmen jævnt, så din grillmad forbliver op til 50 % saftigere. Performance Power Edition er holdt i flot matsort og er klar til at blive taget i brug med det samme: Din grill leveres direkte med en stegeplade i støbejern og et praktisk overtræk. Så er grillen også godt beskyttet mod vind og vejr, og den første grillaften kan starte med det samme! Vores grill er emballeret miljøvenligt helt uden brug af ekspanderet polystyren (EPS – flamingo) i FSC-certificeret papkasse. Med vores MADE2MATCH-system kan du tilpasse din grill individuelt efter dine personlige behov.

Specifikationer
+
Vægt & Dimensioner
Højde (cm)
115.3
Bredde (cm)
119.3
Dybde (cm)
57.3
Vægt (kg)
47
Grillflade (cm)
54,3 x 43,5
Materialer
Grillriste
Cast Iron riste og stegeplade
Brændere
Rustfrit stål
Sidebord
Black Painted Steel
Varmetype & BRÆNDERE EFFEKT
Grillsystem
TRU-Infrared™ (inkl. grillrist i støbejern + varmefordelingsplade i rustfrit stål)
Hovedbrændere effekt (kW)
9.23
Sidebrænder effekt (kW)
3.52
Indhold
Samling påkrævet
Ja
Features
+
2 Gear Trax ophængningskroge
Ved Gear Trax® ophængningskrogene er tilbehør altid lige ved hånden.
Garanti
Vores kvalitet taler for sig selv. 5 års garanti på varmeelement. 2 år på alle andre komponenter.
Støbejernsriste
Riste af porcelænsemaljeret støbejern sørger for en stærkere varmelagring og perfekte grillstriber. Ristene er langtidsholdbare, rustbestandige og nemme at rengøre.
MADE2MATCH kompatibilitet
For mere alsidighed og komfort kan grillen tilpasses individuelt med følgende dele fra vores MADE2MATCH-system Opbevaringsboks, Multihylde samt Køletaske.
TRU-Infrared™ grillsystem
Vores enestående grillsystem med succesgaranti. 5 fordele (op til 50% saftigere grillmad, 100% jævn varmefordeling, ingen opblussen, nem rengøring, op til 30% mindre forbrug) sikrer din ultimative grillglæde.
Elektronisk Surefire® tænding
Elektrode på hver brænder som tænder disse enkeltvis og uafhængigt via tryk på tændknap.
Brændere i rustfrit stål
3 højeffektive brændere i rustfrit stål sørger for maksimal varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Brænderne er varmebestandige og langtidsholdbare.
900°C-Sear-burner
Med keramisk infrarød-brænder som opnår temperaturer på op til 900° og en massiv støbejernsrist som giver professionelle grillstriber, lykkes det at få en sprød skorpe og den perfekte grillsmag.
Inkl. overtræk
Det inkluderede overtræk er vandafvisende og lavet af slidstærkt polyesterstof og beskytter grillen imod vind og vejr.
Inkl. stegeplade
På stegepladen i støbejern er der en glat og en riflet side, hvor du kan du tilberede selv små grillretter skånsomt og på mange forskellige måder.
Anmeldelser
+