Professional Black Edition 3500

Model #140899
Char-Broil® Professional Black Edition er kendetegnet ved det ædle design i All-Black-look, og den giver dig alle fordelene fra Professional-serien. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem sørger for, at din grillmad altid bliver helt perfekt. Den elektroniske SureFire® antænding gør det muligt for dig at tænde for grillen med et tryk på knappen, helt uden åben ild. Som særligt highlight har Professional Black Edition en rød lysdiodebelysning ved temperaturregulatorerne. Tre lavenergi-brændere i rustfrit stål, der samtidig er højtydende, producerer maksimal varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Den varme, der opstår på denne måde, lagres ved hjælp af de belagte, langtidsholdbare støbejernsriste og sørger for perfekte grillstriber på din grillmad. Det ekstra høje stållåg, inklusiv lågtermometer, muliggør mere fleksibilitet under tilberedningen, og en mere enkel kontrol af din grills indvendige temperatur. To store døre af belagt stål dækker tanken til og byder på ekstra opbevaringsplads. Denne grill er egnet til 4-6 personer.
Specifikationer
+
Vægt & Dimensioner
Højde (cm)
121.4
Bredde (cm)
130
Dybde (cm)
59.7
Vægt (kg)
56
Grillflade (cm)
61.9 x 44.5
Materialer
Grillriste
Cast Iron riste
Brændere
Rustfrit stål
Flammetæmmere
Rustfrit stål
Sidebord
Black Painted Steel
Varmetype & BRÆNDERE EFFEKT
Grillsystem
TRU-Infrared™ (inkl. grillrist i støbejern + varmefordelingsplade i rustfrit stål)
Hovedbrændere effekt (kW)
8.35
Sidebrænder effekt (kW)
3.8
Indhold
Samling påkrævet
Ja
Features
+
Garanti
Vores kvalitet taler for sig selv, 10 års garanti på rustfri brændere, 3 år på grillristerne og 2 år på alle andre komponenter.
Støbejernsriste
er holdbare, modstandsdygtige overfor rust og nemme at rengøre.
Brændere i rustfrit stål
Vores holdbare rustfrie stål brændere kan tåle høj varme og er konstrueret til at holde. (Brænder antal kan variere per model).
Låg termometer
Hold styr på den indvendige temperatur i din grill.
TRU-Infrared grillsystem
TRU-Infrared™ grillsystem er vores enestående grillsystem, som garanterer, at grillmaden bliver en succes. Fem fordele (op til 50% mere saftig grillmad, 100% ensartet varme, nem rengøring, op til 30% mindre forbrug) sikrer din ultimative grillglæde.(Antal brændere, riste og varmefordelingsplader varierer på de forskellige modeller)
Lysdiodebelysning
Rød lysdiodebelysning ved temperaturregulatorerne skaber et moderne design og en forbedret kontrol af gastilførslen.
Anmeldelser
+