Professional CORE B 2

Model #140914
Din premiumklasse gasgrill med meget plads og komfort, som gør dig til professionel grillkok.


Du stiller store krav til din grill og vil have mere end bare høje temperaturer? Så er Professional CORE den helt rigtige for dig. Den forener ydelse, alsidighed og komfort. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig succesgarantien for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. Grillen startes med SureFire® tænding ved at du trykker på tændknappen, helt uden brug af tændstikker. To højtydende brændere med lavt forbrug i rustfrit stål producerer maksimal og ensartet varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Den varme, der skabes på denne måde, videreføres via varmefordelingspladerne i rustfrit stål til de langtidsholdbare, porcelænsemaljerede støbejernsriste, der holder på varmen og giver den videre til grillmaden. Det ekstra høje, dobbeltsidede låg med lågtermometer, gør det muligt at anvende en lang række forskellige tilberedningsmetoder. To sideborde giver ekstra arbejdsplads og kan foldes ned, så grillen ikke fylder så meget ved opbevaring. Visuelt er Professional CORE et ægte blikfang med sin eksklusive konstruktion og sit all black-look, der gemmer på mange praktiske ekstrafunktioner. Rødt LED-lys lyser, når du drejer på de forkromede drejeknapper. Det sørger ikke blot for et moderne design, men også for synlig kontrol over gastilførslen. En stor frontlåge af rustfrit stål, skjuler den indbyggede holder til gasflaske op til 11 kg. Takket være vores MADE2MATCH system, løftes niveauet for alsidighed og personlig tilpasning til nye højder. Med sine fire hjul kan grillen nemt skubbes hen til det ønskede sted, og de to bremser sikrer, at grillen bliver sikkert stående. Ved hjælp af den indbyggede flaskeåbner kan du hurtigt åbne kølige drikkevarer. Det har aldrig været nemmere at grille!

Specifikationer
+
Vægt & Dimensioner
Højde (cm)
124.7
Bredde (cm)
120
Dybde (cm)
54
Vægt (kg)
40
Grillflade (cm)
47.8 x 44.5
Materialer
Grillriste
Cast Iron riste og stegeplade
Brændere
Rustfrit stål
Flammetæmmere
Rustfrit stål
Sidebord
Black Painted Steel
Varmetype & BRÆNDERE EFFEKT
Grillsystem
TRU-Infrared™ (inkl. grillrist i støbejern + varmefordelingsplade i rustfrit stål)
Hovedbrændere effekt (kW)
6.15
Indhold
Samling påkrævet
Ja
Features
+
Garanti
Vores kvalitet taler for sig selv, 10 års garanti på rustfri brændere, 3 år på grillristerne og 2 år på alle andre komponenter.
Låg termometer
Hold styr på den indvendige temperatur i din grill.
Gasflaskeholder
En indbygget holder sørger for nem placering af gasflasken og sikkerhed, når grillen flyttes.
Surefire elektrisk tænding
En elektrisk tænding på hver brænder betyder, at du kan tænde alle dine brændere med et enkelt tryk på en knap. Ingen brug af tændstikker.
Indbygget flaskeåbner
En indbygget flaskeåbner med logo af trykstøbt zink er altid lige ved hånden.
LED-belysning
Rød LED-belysning ved drejeknapperne skaber et moderne design og en forbedret synlig kontrol af gastilførslen.
Støbejernsriste
Riste af porcelænsemaljeret støbejern sørger for en stærkere varmelagring og perfekte grillstriber. Ristene er langtidsholdbare, rustbestandige og nemme at rengøre.
Sideborde
To store sideborde byder på ekstra arbejdsplads og kan foldes ned, så grillen ikke fylder så meget ved opbevaring.
TRU-Infrared™ grillsystem
Vores enestående grillsystem med succesgaranti. 5 fordele (op til 50% saftigere grillmad, 100% jævn varmefordeling, ingen opblussen, nem rengøring, op til 30% mindre forbrug) sikrer din ultimative grillglæde.
MADE2MATCH Kulbakke
Nu kan du bruge MADE2MATCH Kulbakken til at fyre din Professional PRO eller CORE gasgrill med kul på mindre end 30 sekunder. Du skal bare indsætte kulbakken og nyde smagen af kul på din gasgrill. For endnu mere alsidighed og komfort kan grillen udvides med næsten alt andet MADE2MATCH-tilbehør.
Anmeldelser
+
Interaktiv Samlevejeledning
+
Med interaktiv trin for trin samlevejledning
Hent nu