Professional CORE & PRO Line
Køb nu.
Vores Professional
CORE & PRO Line
Det har aldrig været nemmere at grille.

Gasgrill i helt egen klasse!

Grillene i vores Professional CORE og PRO Line tilbyder ultimativ grillglæde med garanti for succes for de øvede grilleksperter, og dem, der ønsker at blive det. Både CORE og PRO Line fås med 2, 3 eller 4 brændere og er udstyret med vores patenterede TRU-Infrared™ grillsystem.
Find ud af, hvilken grill der bedst opfylder dine behov:

  PROFESSIONAL CORE: Din premiumklasse gasgrill med meget plads og komfort, som gør dig til professionel griller.

  PROFESSIONAL PRO: Din professionelle gasgril i premiumklassen med 900°C højeffektiv Sear-brænder og specialudstyr,
  som løfter dig op på dit næste BBQ-niveau.

 • Professional CORE

 • Op til 50% saftigere

 • Professional PRO

PRODUKT-FEATURES
Her kan du få mere at vide om de enkelte produktegenskaber hos vores to Professional Grill Lines ved at bruge eksemplet med 3-brænderversionerne.

Professional PRO Line imponerer i elegant sølv og har en eksklusiv Sear-brænder,
som giver din grillmad en perfekt branding og en særlig sprød overflade.


Professional CORE Line gør indtryk med sit elegante helt sorte look og røde LED-lys på drejeknapperne,
samt en lang række andet ekstraudstyr til en behagelig grilloplevelse.


Her finder du også eksempler på, hvordan du kan udvide og personliggøre din nye CORE eller PRO gasgrill med MADE2MATCH tilbehørssystemet.
Close Panel
Højtydende Sear-burner
Med det højtydende varmesystem, der når temperaturer op til 900° på brænderen, lykkes det at få en sprød skorpe og en perfekt grillsmag. Den kraftige grillrist af støbejern overfører varmen optimalt, og skaber de flotte grillstriber.
Oplev den nye PRO S 3
Close Panel
MADE2MATCH kompatibilitet:
Opbevaringsboks
Char-Broil® MADE2MATCH opbevaringsboks fastgøres til ydersiden af din grill, så du kan opbevare stort tilbehør som fx kulbakker, grillpander og pizzasten lige der, hvor du har brug for dem. Installér denne enhed med to rum, som er lavet af langtidsholdbar, varmebestandig plast, til at opbevare dine større genstande og skabe plads andre steder. Den alsidige opbevaringsboks har en aftagelig indervæg, så du også kan få plads til dit bredere tilbehør.
Oplev MADE2MATCH tilbehøret
Close Panel
TRU-Infrared™: 1 grillsystem = 5 fordele
Vores enestående grillsystem med succesgaranti. Fem fordele sikrer din ultimative grillglæde:
 • ingen opblussen
 • op til 50% saftigere grillmad
 • 100% ensartet varme
 • nem rengøring
 • op til 30% mindre forbrug
Oplev TRU-Infrared™ grillsystemet
Close Panel
MADE2MATCH kompatibilitet:
Rygeboks
Char-Broil® MADE2MATCH rygeboks i rustfrit stål er designet til at passe perfekt til Professional PRO & CORE gasgrill for at tilføje røget smag til dine grillede madvarer. Røghuller i siden gør det muligt for røgen at strømme under og rundt om maden, hvilket skaber en kraftigere smag, og samtidig holder indbyggede tænder boksen på plads. Fyld ganske enkelt rygeboksen med dine favorit træflis og placér den oven på grillristen. Det hængslede låg åbner i midten, så det er nemt at fordele træflis uden at fjerne rygeboksen.
Oplev MADE2MATCH tilbehøret
Close Panel
SureFire® elektrisk tænding
En elektrisk tænding på hver Professional PRO & CORE brænder betyder, at du kan tænde alle dine brændere med et enkelt tryk på en knap. Ingen brug af tændstikker.
Oplev den nye PRO S 3
Close Panel
Gasniveau måler
Et manometer, der er monteret på regulatoren, viser hvor meget der er tilbage i gasflasken.
Oplev den nye PRO S 3
Close Panel
MADE2MATCH kompatibilitet:
INDVENDIGE HYLDER
Char-Broil® MADE2MATCH Indvendige hylder udnytter pladsen inde i din grill så du får mere plads til at opbevare dine grillredskaber og dit tilbehør lige der, hvor du har brug for dem, nemlig ved grillen. Denne innovative enhed med 2 hylder er utrolig rummelig, hvilket gør, at du kan opbevare dit tilbehør, som GRILL+ tilbehør, overtræk, rygeboks mm.
Oplev MADE2MATCH tilbehøret
Close Panel
MADE2MATCH kompatibilitet:
Køletaske + MULTIHYLDE
Char-Broil® MADE2MATCH Køletaske, designet til at passe til MADE2MATCH Multihylde for nem adgang. Kraftig sammenfoldelig polyester køler med indvendig isolering for lang ydeevne og holdbarhed. Køler, picnic kurv og opbevaringstaske. Stor kapacitet til at holde mad og drikke til din grilning kølig. Char-Broil® MADE2MATCH Multihylde giver dig ekstra arbejdsplads, og den er udstyret med et skærebræt, køkkenrulle- og affaldsposeholder. Fastgør den til siden af din grill, så du får nem adgang til køkkenrulle, affaldssystem og et aftageligt skærebræt, der altid er der, når du har brug for det.
Oplev MADE2MATCH tilbehøret
Close Panel
Sidebrænder med sidebord
CORE B 3 sidebrænderne opvarmer saucer og mad som supplement til din grillmenu. For at opnå en ekstra arbejdsflade, kan låget også klappes i.
Oplev den nye CORE B 3
Close Panel
Drejeknapper med LED-lys
Den røde LED-belysning på de ergonomisk formede ABS-knapper på Professional PRO- og CORE-grillene skaber et moderne design og en forbedret kontrol af gastilførslen.
Oplev den nye CORE B 3
Close Panel
TRU-Infrared™: 1 grillsystem = 5 fordele
TRU-Infrared™ grillsystem: Strålingsvarme i stedet for recirkuleret varme. Takket være de unikke emitterplader sikrer vores patenterede TRU-Infrared™ grillsystem en jævn varmefordeling med garanteret succes.
 • Riste: Vores Professional PRO og CORE grill har riste af porcelænsemaljeret støbejern sørger for en stærkere varmelagring og perfekte grillstriber. Ristene er langtidsholdbare, rustbestandige og nemme at rengøre.
 • Varmefordelingsplade: Ved grillning med TRU-Infrared ™ ophobes varmen af varmefordelingspladen af holdbart stål, som danner en beskyttende barriere mellem mad og åben ild. Dette forhindrer irriterende opblussen og dermed undgås brændt mad.
Oplev TRU-Infrared™ grillsystemet
Close Panel
PREMIUM ROTISSERIE
Du behøver ikke at gå på restaurant for at få en lækker grillkylling. Forbered lækker kylling på din grill med vores premium drejespyd. Vores drejespyd drives af en robust elmotor og roterer kontinuerligt, så din grillmad kan tilberedes jævnt. To firkantede kødgafler holder stege, skinker og fjerkræ på plads.
Oplev den PREMIUM ROTISSERIE
Close Panel
Surefire® elektrisk tænding
En elektrisk tænding på hver Professional PRO & CORE brænder betyder, at du kan tænde alle dine brændere med et enkelt tryk på en knap. Ingen brug af tændstikker.
Oplev den nye CORE B 3
Close Panel
2 GEAR TRAX®-ophængskroge
Både Professional CORE og PRO Grills har to kroge på siden. Med de to Gear Trax®-ophængskroge er tilbehøret altid lige ved hånden.

Professional CORE- og PRO-grillene har også forborede huller til ekstra Gear Trax® Accessories. Skab dit køkkenområde, så det opfylder individuelle ønsker, med yderligere holdere og knager til at hænge dine grillredskaber op – for maksimal effektivitet og bekvemmelighed. Sørg med tilbehør som f.eks. combo-sættet til GearTrax® for, at dit sidebord altid er ordentligt ryddet op.
Oplev GEAR TRAX® tilbehøret
Close Panel
MADE2MATCH kompatibilitet:
KULBAKKE
Gas eller kul? Begge dele! Med Char-Broil® MADE2MATCH kulbakken er du ikke nødt til at vælge. Du kan nu også fyre op under din Professional PRO eller CORE gasgrill med trækul på mindre end 30 sekunder. MADE2MATCH kulbakken er eksklusivt designet og optimeret til Professional PRO & CORE serien. Vores innovative Air Flow-system sørger for en ensartet varmefordeling og lang tids grillglæde. Perfekt til lange grillaftener med familie og venner. "Enten eller" hører fortiden til – hybridgrill er fremtiden. Kan bruges til alle Professional modeller med 2, 3 & 4 brændere.
Oplev MADE2MATCH tilbehøret
Close Panel
Integreret flaskeåbner: Afkøling til alle grillmestre
En integreret flaskeåbner med et præget logo lavet af trykstøbt zink er altid lige ved hånden på både Professional CORE og Professional PRO grillen, uden at din grillmad kommer ud af syne.
Oplev den nye CORE B 3
Professional PRO og CORE Line
og MADE2MATCH tilbehøret
 • Professional PRO S 4

  Hvis du ikke ønsker at undvære noget som helst, når du griller, er Professional PRO S 4 den helt rigtige model for dig. Den er vores førsteklasses grill, for den er ekstra varm, komfortabel og alsidig. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig succesgarantien for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. En højtydende Sear-burner, der når temperaturer op til 900° på brænderen, er monteret på siden. Sear-burneren perfektionerer den virkelig sprøde skorpe og giver flotte professionelle grillstriber. Sidebordet af rustfrit stål giver ekstra arbejdsplads. Grillen startes med elektronisk SureFire® tænding ved at du trykker på tændknappen, uden brug af tændstikker.

  Køb
 • Professional PRO S 3

  Hvis du ikke ønsker at undvære noget som helst, når du griller, er Professional PRO S 3 helt klart din grill. Ekstra varm, ekstra komfortabel, ekstra alsidig – denne grill har bare alt! Ved grillningen sørger tre højtydende brændere i rustfrit stål med lavt forbrug for maksimal varme. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem fordeler denne dejligt jævnt, så din grillmad indvendig forbliver op til 50 % saftigere. Den højtydende og keramiske Sear-brænder i siden sørger for ekstra power med temperaturer på op til 900 °C – for en perfekt sprød overflade med professionelle grillmærker. Grillen i et elegant sølvlook er massiv og konstrueret af rustfrit stål af høj kvalitet og er derfor særligt modstandsdygtig overfor rust og vejrpåvirkninger. Takket være en integrerede gasniveauindikator ved du altid helt nøjagtig hvor mange steaks du stadig kan grille. For mere sikkerhed og et flot udseende sørger LED-lysene på temperaturregulatorerne, som lyser rødt, når den enkelte brænder er tændt.

  Køb
 • Professional PRO S 2

  Hvis du ikke ønsker at undvære noget som helst, når du griller og leder efter en mere pladsbesparende løsning, er Professional PRO S 2 helt klart den rigtige grill for dig. Ekstra varm, ekstra komfortabel, ekstra alsidig – denne grill har bare alt! Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem med Char-Broil succesgarantien sikrer, at din grillmad forbliver op til 50 % saftigere. Den højtydende og keramiske Sear-brænder i siden sørger for ekstra power med temperaturer på op til 900 °C – for en perfekt sprød overflade med professionelle grillmærker. Grillen i et elegant sølvlook er massiv og konstrueret af rustfrit stål af høj kvalitet og er derfor særligt modstandsdygtig overfor rust og vejrpåvirkninger. Takket være en integrerede gasniveauindikator ved du altid helt nøjagtig hvor mange steaks du stadig kan grille. For mere sikkerhed og et flot udseende sørger LED-lysene på temperaturregulatorerne, som lyser rødt, når den enkelte brænder er tændt.

  Køb
 • Professional CORE B 4

  Du stiller store krav til din grill og vil have mere end bare høje temperaturer? Så er Professional CORE den helt rigtige for dig. Den forener ydelse, alsidighed og komfort. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig succesgarantien for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. Grillen startes med SureFire® tænding ved at du trykker på tændknappen, helt uden brug af tændstikker. Fire højtydende brændere med lavt forbrug i rustfrit stål producerer maksimal og ensartet varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Den varme, der skabes på denne måde, videreføres via varmefordelingspladerne i rustfrit stål til de langtidsholdbare, porcelænsemaljerede støbejernsriste, der holder på varmen og giver den videre til grillmaden. Det ekstra høje, dobbeltsidede låg med lågtermometer, gør det muligt at anvende en lang række forskellige tilberedningsmetoder. Et stort sidebord giver ekstra arbejdsplads. Sidebord med sidebrænder, som nemt tilbereder saucer og tilbehør, giver også ekstra arbejdsplads, når låget er klappet ned.

  Køb
 • Professional CORE B 3

  Hvis du stiller høje krav til din grill og ønsker mere end bare høje temperaturer, er Professional CORE B 3 noget for dig. Den forener ydelse, alsidighed og komfort. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig den unikke succesgaranti for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. Derudover kan saucer eller tilbehør med Professional CORE 3-brænder-grillen tilberedes på sidebrænderen. Visuelt er Professional CORE et ægte blikfang med sin eksklusive konstruktion og sit all black-look, der gemmer på mange praktiske ekstrafunktioner.

  Køb
 • Professional CORE B 2

  Hvis du stiller høje krav til din grill, ønsker mere end bare høje temperaturer og leder efter en mere pladsbesparende løsning, er Professional CORE 2-brænder-grillen det rigtige valg for dig. Den forener ydelse, alsidighed og komfort i én grill, har to foldbare sideborde, og er væsentligt mere kompakt end versionen med 3 brændere. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig den unikke succesgaranti for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. Visuelt er Professional CORE et ægte blikfang med sin eksklusive konstruktion og sit all black-look, der gemmer på mange praktiske ekstrafunktioner.

  Køb
 • Køletaske

  Char-Broil® MADE2MATCH Køletaske, designet til at passe til MADE2MATCH Multihylde for nem adgang (sælges separat). Kraftig sammenfoldelig polyester køler med indvendig isolering for lang ydeevne og holdbarhed. Køler, picnic kurv og opbevaringstaske. Stor kapacitet til at holde mad og drikke til din grilning kølig.

  Køb
 • KULBAKKE

  Gas eller kul? Begge dele! Med Char-Broil® MADE2MATCH kulbakken er du ikke nødt til at vælge. Du kan nu også fyre op under din Professional PRO eller CORE gasgrill med trækul på mindre end 30 sekunder. MADE2MATCH kulbakken er eksklusivt designet og optimeret til Professional PRO & CORE serien. Vores innovative Air Flow-system sørger for en ensartet varmefordeling og lang tids grillglæde. Perfekt til lange grillaftener med familie og venner. "Enten eller" hører fortiden til – hybridgrill er fremtiden. Kan bruges til alle Professional modeller med 2, 3 & 4 brændere.

  Køb
 • Professional PRO S 4

  Hvis du ikke ønsker at undvære noget som helst, når du griller, er Professional PRO S 4 den helt rigtige model for dig. Den er vores førsteklasses grill, for den er ekstra varm, komfortabel og alsidig. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig succesgarantien for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. En højtydende Sear-burner, der når temperaturer op til 900° på brænderen, er monteret på siden. Sear-burneren perfektionerer den virkelig sprøde skorpe og giver flotte professionelle grillstriber. Sidebordet af rustfrit stål giver ekstra arbejdsplads. Grillen startes med elektronisk SureFire® tænding ved at du trykker på tændknappen, uden brug af tændstikker.

  Køb
 • Professional PRO S 3

  Hvis du ikke ønsker at undvære noget som helst, når du griller, er Professional PRO S 3 helt klart din grill. Ekstra varm, ekstra komfortabel, ekstra alsidig – denne grill har bare alt! Ved grillningen sørger tre højtydende brændere i rustfrit stål med lavt forbrug for maksimal varme. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem fordeler denne dejligt jævnt, så din grillmad indvendig forbliver op til 50 % saftigere. Den højtydende og keramiske Sear-brænder i siden sørger for ekstra power med temperaturer på op til 900 °C – for en perfekt sprød overflade med professionelle grillmærker. Grillen i et elegant sølvlook er massiv og konstrueret af rustfrit stål af høj kvalitet og er derfor særligt modstandsdygtig overfor rust og vejrpåvirkninger. Takket være en integrerede gasniveauindikator ved du altid helt nøjagtig hvor mange steaks du stadig kan grille. For mere sikkerhed og et flot udseende sørger LED-lysene på temperaturregulatorerne, som lyser rødt, når den enkelte brænder er tændt.

  Køb
 • Professional PRO S 2

  Hvis du ikke ønsker at undvære noget som helst, når du griller og leder efter en mere pladsbesparende løsning, er Professional PRO S 2 helt klart den rigtige grill for dig. Ekstra varm, ekstra komfortabel, ekstra alsidig – denne grill har bare alt! Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem med Char-Broil succesgarantien sikrer, at din grillmad forbliver op til 50 % saftigere. Den højtydende og keramiske Sear-brænder i siden sørger for ekstra power med temperaturer på op til 900 °C – for en perfekt sprød overflade med professionelle grillmærker. Grillen i et elegant sølvlook er massiv og konstrueret af rustfrit stål af høj kvalitet og er derfor særligt modstandsdygtig overfor rust og vejrpåvirkninger. Takket være en integrerede gasniveauindikator ved du altid helt nøjagtig hvor mange steaks du stadig kan grille. For mere sikkerhed og et flot udseende sørger LED-lysene på temperaturregulatorerne, som lyser rødt, når den enkelte brænder er tændt.

  Køb
 • Professional CORE B 4

  Du stiller store krav til din grill og vil have mere end bare høje temperaturer? Så er Professional CORE den helt rigtige for dig. Den forener ydelse, alsidighed og komfort. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig succesgarantien for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. Grillen startes med SureFire® tænding ved at du trykker på tændknappen, helt uden brug af tændstikker. Fire højtydende brændere med lavt forbrug i rustfrit stål producerer maksimal og ensartet varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Den varme, der skabes på denne måde, videreføres via varmefordelingspladerne i rustfrit stål til de langtidsholdbare, porcelænsemaljerede støbejernsriste, der holder på varmen og giver den videre til grillmaden. Det ekstra høje, dobbeltsidede låg med lågtermometer, gør det muligt at anvende en lang række forskellige tilberedningsmetoder. Et stort sidebord giver ekstra arbejdsplads. Sidebord med sidebrænder, som nemt tilbereder saucer og tilbehør, giver også ekstra arbejdsplads, når låget er klappet ned.

  Køb
 • Professional CORE B 3

  Hvis du stiller høje krav til din grill og ønsker mere end bare høje temperaturer, er Professional CORE B 3 noget for dig. Den forener ydelse, alsidighed og komfort. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig den unikke succesgaranti for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. Derudover kan saucer eller tilbehør med Professional CORE 3-brænder-grillen tilberedes på sidebrænderen. Visuelt er Professional CORE et ægte blikfang med sin eksklusive konstruktion og sit all black-look, der gemmer på mange praktiske ekstrafunktioner.

  Køb
 • Professional CORE B 2

  Hvis du stiller høje krav til din grill, ønsker mere end bare høje temperaturer og leder efter en mere pladsbesparende løsning, er Professional CORE 2-brænder-grillen det rigtige valg for dig. Den forener ydelse, alsidighed og komfort i én grill, har to foldbare sideborde, og er væsentligt mere kompakt end versionen med 3 brændere. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig den unikke succesgaranti for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. Visuelt er Professional CORE et ægte blikfang med sin eksklusive konstruktion og sit all black-look, der gemmer på mange praktiske ekstrafunktioner.

  Køb
 • Køletaske

  Char-Broil® MADE2MATCH Køletaske, designet til at passe til MADE2MATCH Multihylde for nem adgang (sælges separat). Kraftig sammenfoldelig polyester køler med indvendig isolering for lang ydeevne og holdbarhed. Køler, picnic kurv og opbevaringstaske. Stor kapacitet til at holde mad og drikke til din grilning kølig.

  Køb
 • KULBAKKE

  Gas eller kul? Begge dele! Med Char-Broil® MADE2MATCH kulbakken er du ikke nødt til at vælge. Du kan nu også fyre op under din Professional PRO eller CORE gasgrill med trækul på mindre end 30 sekunder. MADE2MATCH kulbakken er eksklusivt designet og optimeret til Professional PRO & CORE serien. Vores innovative Air Flow-system sørger for en ensartet varmefordeling og lang tids grillglæde. Perfekt til lange grillaftener med familie og venner. "Enten eller" hører fortiden til – hybridgrill er fremtiden. Kan bruges til alle Professional modeller med 2, 3 & 4 brændere.

  Køb
Back To The Top of the Page