Professional PRO S 2

Model #140919
Din professionelle gasgril i Premiumklassen med 900° højeffektiv Sear-burner og specialudstyr, som løfter dig op på dit næste BBQ-niveau.


Hvis du ikke ønsker at undvære noget som helst, når du griller, er Professional PRO den helt rigtige model for dig. Den er vores førsteklasses grill, for den er ekstra varm, komfortabel og alsidig. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig succesgarantien for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. En højtydende Sear-burner, der når temperaturer op til 900° på brænderen, er monteret på siden. Sear-burneren perfektionerer den virkelig sprøde skorpe og giver flotte professionelle grillstriber. Sidebordet af rustfrit stål kan foldes ned, når du ønsker at grillen fylder mindre, eller når den opbevares. Grillen startes med elektronisk SureFire® tænding ved at du trykker på knappen, uden brug af tændstikker. To højtydende brændere med lavt forbrug i rustfrit stål producerer maksimal og ensartet varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Den varme, der skabes på denne måde, videreføres via varmefordelingspladerne i rustfrit stål til de langtidsholdbare, porcelænsemaljerede støbejernsriste, der holder på varmen og giver den videre til grillmaden. Det ekstra høje, dobbelsidede låg i rustfrit stål med lågtermometer, gør det muligt at anvende en lang række forskellige tilberedningsmetoder. Rent visuelt er Professional PRO ikke blot et ægte blikfang med sin eksklusive konstruktion i rustfrit stål, den har samtidig også mange praktiske ekstrafunktioner. Rødt LED-lys lyser, når du drejer på de forkromede drejeknapper. Det sørger ikke blot for et moderne design, men også for synlig kontrol over gastilførslen. En stor frontlåge af rustfrit stål, der er udstyret med kroge til grilltilbehør. Inde i grillen befinder sig en indbygget holder til gasflasken op til 11 kg samt ekstra opbevaringsplads. Takket være vores MADE2MATCH system, løftes niveauet for alsidighed og personlig tilpasning til nye højder. Med sine fire hjul kan grillen nemt skubbes hen til det ønskede sted, og de to bremser sikrer, at grillen bliver sikkert stående. Et manometer på regulatoren oplyser om, hvor meget der er tilbage i gasflasken. Ved hjælp af den indbyggede flaskeåbner kan du hurtigt åbne kølige drikkevarer. Det har aldrig været nemmere at grille!

Specifikationer
+
Vægt & Dimensioner
Højde (cm)
124.7
Bredde (cm)
120
Dybde (cm)
54
Vægt (kg)
44
Grillflade (cm)
47.8 x 44.5
Materialer
Grillriste
Cast Iron riste og stegeplade
Brændere
Rustfrit stål
Flammetæmmere
Rustfrit stål
Sidebord
Stainless Steel
Varmetype & BRÆNDERE EFFEKT
Grillsystem
TRU-Infrared™ (inkl. grillrist i støbejern + varmefordelingsplade i rustfrit stål)
Hovedbrændere effekt (kW)
6.15
Sidebrænder effekt (kW)
3.52
Indhold
Samling påkrævet
Ja
Features
+
Garanti
Vores kvalitet taler for sig selv, 10 års garanti på rustfri brændere, 3 år på grillristerne og 2 år på alle andre komponenter.
Låg termometer
Hold styr på den indvendige temperatur i din grill.
Gasniveau måler
Et manometer, der er monteret på regulatoren, viser hvor meget der er tilbage i gasflasken.
Gasflaskeholder
En indbygget holder sørger for nem placering af gasflasken og sikkerhed, når grillen flyttes.
Elektronisk Surefire® tænding:
Elektrode på hver brænder som tænder disse enkeltvis og uafhængigt via tryk på tændknap.
LED-belysning
Rød LED-belysning ved drejeknapperne skaber et moderne design og en forbedret synlighed af gastilførslen.
Indbygget flaskeåbner
En indbygget flaskeåbner med logo af trykstøbt zink er altid lige ved hånden.
Støbejernsriste
Riste af porcelænsemaljeret støbejern sørger for en stærkere varmelagring og perfekte grillstriber. Ristene er langtidsholdbare, rustbestandige og nemme at rengøre.
TRU-Infrared™ grillsystem
Vores enestående grillsystem med succesgaranti. 5 fordele (op til 50% saftigere grillmad, 100% jævn varmefordeling, ingen opblussen, nem rengøring, op til 30% mindre forbrug) sikrer din ultimative grillglæde.
MADE2MATCH Kulbakke
Nu kan du bruge MADE2MATCH Kulbakken til at fyre din Professional PRO eller CORE gasgrill med kul på mindre end 30 sekunder. Du skal bare indsætte kulbakken og nyde smagen af kul på din gasgrill. For endnu mere alsidighed og komfort kan grillen udvides med næsten alt andet MADE2MATCH-tilbehør.
Anmeldelser
+
Interaktiv Samlevejeledning
+
Med interaktiv trin for trin samlevejledning
Hent nu