Hvad er en hybridgrill?

Hvad er en hybridgrill?

Play Video

Du kan ikke beslutte dig for, om du vil have en gas- og kulgrill? Du vil gerne have alle fordelene samlet i én og samme grill? Vores hybridgrill er løsningen og giver dig det bedste fra begge verdener!

Vi præsenterer: Gas2Coal-serien

I løbet af blot 60 sekunder kan disse gasgrill lynhurtigt forvandles til kulgrill, og det uden brug af ekstra værktøj! Du spørger måske dig selv, hvordan det er muligt?

1
Fjern først støbejernsristene og indsæt den patenterede kulskål i grillen. Kulskålen sørger for en jævn varmefordeling uden opblussen.
2
Fordel nu kullene i et ensartet lag og indsæt grillristen igen. Sørg for ikke at lægge for mange kul i skålen. Der bør stadig være plads mellem rist og kul, og det er kun kulskålens bund, der bør være tildækket.
3
Du kan antænde trækullene med gasbrænderne, der er ikke brug for en grillstarter. Skru op for brænderne, vent 10-15 minutter med lukket låg, åbn herefter låget og sluk for gasbrænderne. Efter 5 minutter bør kullene være blevet hvide, og så kan du grille løs!
En anden hybridgrill, som vi tilbyder, er All-Star gasgrillen. Princippet er det samme som ved vores Gas2Coal serie, kulskålen fås separat som tilbehør. Fordelen er, at All-Star i modsætning til Gas2Coal også har vores patenterede TRU-Infrared grillsystem. Derudover er All-Star meget mobil, da de sammenklappelige sidebakker fylder meget lidt.Desuden kan grillen løsnes fra underdelen, hvorved du nemt kan tage All-Star med til vennerne eller på en vandretur. Har vi vækket din nysgerrighed? Så kig forbi vores Gas2Coal med 3 brændere eller 4 brændere eller All-Star 120 gasgrill. Her får du flere oplysninger og kan se spændende videoer om produkterne. Her vil du med sikkerhed finde noget!
Lignende artikler

FISK, KØD ELLER GRØNTSAGER? FIND DEN PERFEKTE OPSKRIFT: