Hvad gør jeg, hvis min gasgrill ikke tænder?

Hvad gør jeg, hvis min gasgrill ikke tænder?

Play Video
Følgende situation: Gasflasken er fyldt og korrekt tilsluttet, men gasgrillens brændere tænder alligevel ikke. For at du igen kan få din grill i gang har vi lavet en lille tjekliste i forhold til tændingens tre hovedelementer. Efter du har tjekket disse punkter bør din grill være klar til brug!

1
Kig allerførst på batteriet og tjek, om det er indsat korrekt og har strøm.
2
Du kan tjekke om batteristikket fungerer korrekt ved at løsne et af tændingsknappernes stik på frontpanelet og holde det mod batteristikket. Hvis du hører en kliklyd, så fungerer batteristikket.
3
Hvis du ikke hører en kliklyd, skal alle ledninger tjekkes. Her skal du først fjerne tændingsmodulet. Herefter kan du se, om alle ledninger er korrekt tilsluttede til tændingsmodulet, eller om de evt. er ødelagte og skal udskiftes.
4
Hvis ledningerne også er i orden, så tjek, om elektroderne er revnede eller sågar ødelagte. I så fald skal tændingsmodulet og SureFire tændingen udskiftes.
5
Hvis du ikke har den passende reservedel og alligevel ønsker at starte din grill, så kan du bruge en tændstik. Her finder du ekstra en sølvfarvet kæde med en ring på din Char-Broil grill. Du finder de enkelte skridt i denne vejledning!
Lignende artikler

FISK, KØD ELLER GRØNTSAGER? FIND DEN PERFEKTE OPSKRIFT: