Hvordan samler jeg min nye gasgrill?

Hvordan samler jeg min nye gasgrill?

Play Video
Din nye Char-Broil grill er på plads og den skal indbrændes? Her finder du nogle tips til, hvordan samlingen af den går særligt hurtigt, og hvad du ellers har brug for, inden du kan kaste dig ud i grillningens glæder.

1
Du kan forsigtigt åbne grillen med en kniv eller saks. Her skal du dog være meget forsigtig, så du ikke kommer til at lave ridser i din grill.
2
For at gøre det så nemt som muligt for dig at samle din grill, så er der en digital montagevejledning til stort set alle vores gasgrill og vores Gas2Coal. Du finder den i vores gratis app, Char-Broil BBQ Guide.
3
Inden du begynder at samle grillen, anbefaler vi dig at brede alle dele ud på et blødt underlag. Det er helt optimalt, hvis du lægger et tæppe under.
4
I forhold til samlingen har du, udover de medfølgende dele, blot brug for en skruetrækker og en egnet skruenøgle. Det går endnu hurtigere med en batteridreven skruetrækker.
5
Grillen er samlet og du vil endelig gå i gang? Sørg for at sikre dig, at der er batterier i tændingen og du har en gasflaske parat. Inden du smider den første steak på grillen, bør du desuden gennemføre en tæthedstest. Hvordan du gør det kan du læse i brugsanvisningen, i appen eller i denne video.
Lignende artikler

FISK, KØD ELLER GRØNTSAGER? FIND DEN PERFEKTE OPSKRIFT: