On your racks, get set, done!

Grundig forberedelse er nøgleordet – for alle der elsker at grille vil roses for det perfekte grillede måltid. Uanset hvad du har lagt på grillen om det er karamelliseret blåbær og bourbon, grillet kylling, fi let Mignon eller skaldyr. Hver eneste af vores grill er kendetegnet ved en række særlige funktioner – så der er helt sikkert en model, der passer til alle. Uanset om det er til en have fest med hele familien, en aften med vennerne på altanen eller det er hurtig tur til stranden. Den rigtige grill vil gøre en hver grilloplevesen til en succes.

NOGLE VARME NUMRE – ET PAR TIPS TIL EN STRÅLENDE GRILLAFTEN:

Absolut nødvendigt: en ren grill.

Det er den eneste måde, du kan sikre konstant høj ydeevne på alle tidspunkter. Så få fat i grillbørsten og giv den en ordentlig skrubbetur. Enhver grill skal altid holdes ren. Få det bedste ud af din grill ved at behandle den som en værdsat ven. Du kan fi nde andre nyttige forslag i brugerhåndbogen, der leveres med hver grill.

Små hjælpere er klar.

Enhver kok har længe kendt værdien af at have nyttige redskaber i nærheden af en grill. Uanset om det er skarpe knive, et udvalg af skærebrætter i hårdt træ eller et grillforklæde og handsker af god kvalitet for at beskytte dig mod varmen fra grillen.

Intet kommer af ingenting.

Har du nok brændstof? Uanset hvad en grill kører på, vil regelmæssige forsyningskontroller sørge for, at din grillfest aldrig afkortes. Så hold øje med dine nødforsyninger af brændstof!

Der er noget i luften!

Aromaflis får det bedste ud af alle former for grillmad. Og alle, der prøver dem, vil blive belønnet med en fantastisk fest for sanserne.

Alt klart?

Et digitalt termometer vil hjælpe med at holde øje med de optimale temperaturer. Det er den eneste måde, du kan sikre perfekt grillet mad. Og en perfekt grill betyder glade gæster.
Du kan måske også lide disse artikler:

FISK, KØD ELLER GRØNTSAGER? FIND DEN PERFEKTE OPSKRIFT: