Sådan grills den perfekte bøf

Sådan grills den perfekte bøf

Grilning af bøffer i haven er en stor amerikansk fritidsaktivitet. Få endnu mere glæde af denne beskæftigelse ved at vide præcist, hvordan du griller den perfekte bøf. Denne grillvejledning vil forbedre dine grillfærdigheder på ingen tid.

Directions

Step 1 af 6

Køb det bedste

De lækreste og møre bøffer er førsteklasses udskæringer, men du vil ikke se dem ofte i supermarkedet. Den næstbedste kvalitetsklasse inkluderer udskæringer som filet, ribeye og mørbradbøffer. Hvis du har adgang til en slagter, så drag fordel af deres ekspertise. Kvalitetsudvalget af oksekød er enormt, og en slagter vil vide, om din bøf er tættere på en filet mignon eller en chuck. Toppen af det butikssolgte udvalg vil give dig oksekød, der er meget tæt på restaurantkvalitet.

Varm den op

Sørg for, at bøffen har stuetemperatur. Hvis du lægger en kold bøf på grillen, vil ydersiden af bøffen brænde, før det indvendige af bøffen er tilberedt til den ønskede temperatur. Lad ikke bøffen være i stuetemperatur i mere end en time, før den tilberedes.

KOM OLIE PÅ KØDET, IKKE GRILLEN

Olie på spray er en grillmesters bedste ven, når det kommer til at tilberede bøffer eller andre kødstykker uden skind. En jævnt fordelt belægning af neutral olie som f.eks. vegetabilsk olie eller rapsolie på begge sider af bøffen vil sikre, at bøffen ikke klæber til grillen.

FÅ DEN VARM

Du skal kunne høre en sydende lyd, når bøffen rammer grillen. Den høje varme vil give din bøf en perfekt skorpe.

VÆR KLAR OVER, NÅR DEN ER FÆRDIG

Dette er det mest nervepirrende aspekt ved at lære at grille den perfekte bøf. Invester i et digitalt stegetermometer. Dette vil fjerne alt gætteriet med hensyn til, hvornår din bøf er færdig.

LAD DEN HVILE

Skær aldrig i en bøf, der kommer direkte fra grillen. Tag den af varmen, pak den ind og lad den hvile i ca. 8. minutter. Mens den hviler, vil bøffens fibre afspændes, safterne vil blive omfordelt tilbage til midten, og temperaturen vil stige. Tip: Hvis din bøf er omkring 5 cm tyk, vil den fortsætte med at stige i temperatur, selv når den er taget af grillen. En god tommelfingerregel er at tage den af, når der er fem grader til målet.
Comments & Questions