Den patenterede varme fra Char-Broil: Varmen fordeler sig jævnt og forhindrer grillmaden i at tørre ud. 


 

NEM AT RENGØRE

 

MERE SPARSOM I BRUG

 

KONTROLLEREDE FLAMMERHvad betyder "patenteret varme"?

Varmen fra den patenterede varmefordelingsplade fordeler sig jævnt over hele grillristen og holder din grillmad saftig. Hjertet i den patenterede TRU-Infrared™ Technology er den enestående varmefordelingsplade. Den omdanner den cirkulerende varme luft fra brændkammeret til TRU-Infrared™ strålevarme. Varmefordelingspladen fanger grillsaften, som fordamper og giver den direkte tilbage til grillmaden – det forhindrer grillmaden i at tørre ud.


Varmefordelingspladen forhindrer ukontrolleret opblussen af flammer, som brænder grillmaden. Så du har altid fuld kontrol over temperaturen og resultatet. Som et resultat er dit kød op til 50% saftigere. Derudover er vores TRU-Infrared™ Technology-grill mere økonomiske i brug end sammenlignelige modeller uden denne teknologi, da den varme luft ikke slipper ud, men fordeles optimalt på grillristen. Energien bruges effektivt.


De udtagelige varmefordelingsplader forhindrer brændkammeret i at blive snavset af dryppende fedt, hvilket gør rengøringen meget nemmere. Enhver, der vælger en grill med TRU-Infrared™ Technology, griller på et helt nyt niveau. Med en enestående teknologi, der ikke kun garanterer førsteklasses resultater, men også masser af sjov.


De nye TRU-Infrared™-grill fra Char-Broil:TRU-Infrared™ Technology på den elektriske EVOLVE Electric & SMART-E-grill


Vores nye E-Power Grill EVOLVE Electric & SMART-E er også udstyret med TRU-Infrared™ Technology. Se i denne video, hvordan teknologien fungerer på den elektriske grill.