Ultimate 3200

Model #140906
Med vores Ultimate udekøkken flytter du ikke bare dit køkken udenfor, for du skaber samtidig også et nyt socialt rum i din have. Her leverer Ultimate udekøkkenet de perfekte elementer. Det overbeviser med dets høje fleksibilitet, en fantastisk komfort og forarbejdningen i høj kvalitet. Grillen Ultimate 3200 med 3 brændere er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet (type 304) og holder til høj belastning. Det medfølgende Char-Broil® TRU-Infrared™ grillsystem gør det både nemmere at grille og rengøre grillen. Med halogenbelysningen på lågets inderside kan du også følge madlavningen helt nøjagtigt, selv når der kun er en svag belysning. To skuffer, som kan trækkes ud, byder desuden på ekstra opbevaringsplads til ingredienser og tilbehør. Ultimate 3200 udekøkkenets forskellige moduler kan kombineres fleksibelt med modulerne fra Ultimate Entertainment.
Specifikationer
+
Vægt & Dimensioner
Højde (cm)
120
Bredde (cm)
100.3
Dybde (cm)
67.3
Vægt (kg)
96
Grillflade (cm)
61 x 43,5
Materialer
Grillriste
Cast Iron riste
Brændere
Rustfrit stål
Flammetæmmere
Rustfrit stål
Varmetype & BRÆNDERE EFFEKT
Grillsystem
TRU-Infrared™ (inkl. grillrist i støbejern + varmefordelingsplade i rustfrit stål)
Hovedbrændere effekt (kW)
6.6
Indhold
Samling påkrævet
Nej
Features
+
Garanti
Vores kvalitet overbeviser af sig selv. 10 år på brænderen. 2 år på alle øvrige dele.
TRU-Infrared grillsystem
TRU-Infrared™ grillsystem er vores enestående grillsystem, som garanterer, at grillmaden bliver en succes. Fem fordele (op til 50% mere saftig grillmad, 100% ensartet varme, nem rengøring, op til 30% mindre forbrug) sikrer din ultimative grillglæde.(Antal brændere, riste og varmefordelingsplader varierer på de forskellige modeller)
LED Illumination
Rote LED Illumination an den Temperaturreglern für ein modernes Design.
Halogenlamperne
Halogenlamperne på lågets inderside sørger for, at du også kan følge madlavningen helt nøjagtigt, selv når der kun er en svag belysning.
udtrækbare skuffer
To skuffer, som kan trækkes ud, byder på opbevaringsplads til ingredienser og tilbehør.
Riste
Riste af støbejern sørger for en stærkere varmelagring og perfekte grillstriber. Ristene er langtidsholdbare, rustbestandige og nemme at rengøre.
Brændere i rustfrit stål:
Højeffektive brændere i rustfrit stål sørger for maksimal varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Brænderne er varmebestandige og langtidsholdbare.
Anmeldelser
+