Vejledning om fortrydelse

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde denne kontrakt inden for fjorten dage, uden at angive nogen årsager.

Fortrydelsesfristen er på fjorten dage

a) fra og med den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har udnævnt, og som ikke er transportøren, har modtaget varen eller

b) (i tilfælde af en kontrakt for flere varer, som du som en del af én enkelt bestilling har bestilt og som leveres separat) fra og med den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har udnævnt, og som ikke er transportøren, har modtaget den sidste vare eller

c) (i tilfælde af en kontrakt for leveringen af en vare i flere delforsendelser eller stykker) fra og med den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har udnævnt, og som ikke er transportøren, har modtaget den sidste delforsendelse eller det sidste stykke.

For at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du informere os (Char-Broil Europe GmbH, Paul-Dessau-Str. 8, Quartier O -4.OG, 22761Hamburg, Tyskland, tlf.: +49 (0)40 360 224 000, e-mail: consumersupport@charbroil.euvha. en entydig erklæring (fx et brev, der er sendt med posten eller en e-mail) om din beslutning om, at fortryde denne kontrakt. Til det formål kan du benytte den vedlagte standardfortrydelsesformular, hvilket dog ikke er påkrævet.

For at overholde fortrydelsesfristen er det nok, hvis du sender meddelelsen om, at du gør brug af fortrydelsesretten, afsted inden fortrydelsesfristen udløber.

Følger af fortrydelsen

Hvis du fortryder denne kontrakt, skal vi straks, og senest inden for fjorten dage fra og med den dag, hvor vi har modtaget meddelelsen om din fortrydelse af denne kontakt, tilbagebetale alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, inklusiv leveringsomkostningerne (bortset fra de ekstra omkostninger, der opstår, hvis du har valgt en anden levering end den billigste standardlevering, som vi tilbyder). Til denne tilbagebetaling benytter vi det samme betalingsmiddel, som du benyttede til den oprindelige transaktion, med mindre, der udtrykkeligt er aftalt noget andet med dig; du skal under ingen omstændigheder betale noget pga. denne tilbagebetaling. Vi kan modsætte os tilbagebetalingen, indtil vi har fået varerne tilbage eller indtil du har dokumenteret, at du har sendt varerne tilbage, alt afhængig af, hvilket tidspunkt der er det tidligste.

Du skal straks sende varerne tilbage til os (Char-Broil Europe GmbH, Paul-Dessau-Str. 8, Quartier O -4.OG, 22761 Hamburg, Tyskland) eller overdrage dem til os, og det skal senestske inden for fjorten dage fra og med den dag, hvor du informerede os om fortrydelsen af denne kontrakt. Fristen regnes som overholdt, hvis du sender varerne afsted inden fristen på fjorten dage er udløbet.

Vi betaler omkostningerne for returnering af varerne.

Du skal kun betale for et eventuelt værditab af varerne, hvis dette værditab har at gøre med en test af varernes beskaffenhed, egenskaber og funktioner, som ikke var nødvendig.