Større grilloplevelse med præcis varme på to zoner og med appstyring

 fås som elektrisk & gas version


Smart elektrisk grill med 2 varmeelementer, 
rustfrie grillriste 
og indvendig hylde


Smart gasgrill med 4 brændere  
i rustfrit stål, støbejernsriste 
og gasflaskeholderE-POWER giver en helt ny elgrill-oplevelse

EVOLVE Electric sikrer maksimal varme – helt uden kul eller gas. Du behøver ikke længere slæbe tunge gasflasker eller bortskaffe aske. 

Med et enkelt klik får du den ægte grilloplevelse.


Grill, saftigt som aldrig før

Hjertet i den patenterede TRU-Infrared™ Technology er den enestående varmefordelingsplade. Den fordeler varmen jævnt over hele grillristen, og sørger for, at grillmaden bliver op til 50% saftigere. 
Desuden reducerer den effektive teknik energiforbruget, og på grund af den særlige opsætning, er varmefordelingsplade, grillrist og brændkammer meget nemme at rengøre.


Afslappet og præcis grillning

Her mister du ikke overblikket over grillen og maden: Tjek varme, kernetemperatur og timeren fra din smartphone, så har du tid til både dine gæster og grillmaden! 
Desuden giver de interaktive opskrifter med trin-for-trin-vejledning og forslag til de passende grillindstillinger de bedste forudsætninger for at du kan folde dig ud som grillmester.

Fuld kontrol med SMART PRECISION

Med drejeknappen kan temperaturen på EVOLVE indstilles til mellem 90 °C og 370 °C - helt præcist. Meget let at kontrollere på det digitale display. 

Så bliver dine grillresultater altid perfekte.

Grillstyring via app:  

Opskrifter, fjernbetjening, timer & temperatur-guide

Med Char-Broil® App Control har du en intuitiv, præcis og bekvem grilloplevelse.

Den kombinerer moderne teknologi med traditionel grilning, og giver dig nye muligheder, både som nybegynder og som erfaren grillmester.


Elektrisk grill eller gasgrill:  

Vælg din favorit!

Smart elektrisk grill med 2 varmeelementer, rustfrie grillriste og indvendig hylde


Smart gasgrill med 4 brændere  i rustfrit stål, støbejernsriste og gasflaskeholderMed vores tilbehør kan du tilpasse din EVOLVE, så den passer til dine behov: